Diskusjon:Statistikk om Liverpool FC

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting i august 2007, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

TEMH -> Du gjør en flott jobb her. Hilsen TEMH. Takk skal du ha TEMH. Det setter jeg pris på. Tar tid å kontrollsjekke de engelske opplysningene og få dem riktige i den norske versjonen. TEMH 20. okt 2006 kl. 11:19 (UTC)TEMH

Imponerende arbeid. Du må være en ekte liverpoolfan. Denne siden er jo blitt så bra at til og med man u suportere kan ha glede av den...23. okt 2006 kl. 18:07 (UTC)Brukernavn

Takk brukernavn (?). Har heid på Liverpool i 25 av mine 30 år, så kan vel si at jeg følger ganske nøye hvordan det går med de røde. Om United tilhengere får glede av siden er vel kanskje tvilsomt, men om Liverpool fans får bruk for den når de skal sjekke noe om Liverpool, da er jeg fornøyd. TEMH 24. okt 2006 kl. 10:24 (UTC)TEMH

  • Nok en gang skal du få skryt TEMH, kanskje kan vi også få ordnet opp på historie-delen ved Liverpool-artikkelen, slik at den snart får merkelappen anbefalt. Bra jobba! Kælle18 11. jun 2007 kl. 18:10 (CEST)
Takk takk. Historiedelen på selve Liverpool FC artikkelen skal bli anbefalt en gang. Men først skal jeg skrive om alle spillerene som er på denne sida, slik at det ikke blir noen røde lenker. TEMH 14. jun 2007 kl. 20:08 (CEST)

Artikkelnavn[rediger kilde]

Det heter Liverpool FC-statistikk evt. Statistikk om Liverpool FC. Artikkelnavnet bryter norske særskrivningsregler og bruk av stor bokstav. Foreslår at artikkel flyttes til en av de to alternativene over. nsaa 11. aug 2007 kl. 18:12 (CEST)

Dette er nå gjort. TEMH 13. aug 2007 kl. 02:40 (CEST)

Spiller som har scoret på egen bursdag[rediger kilde]

Kan vi få innspill fra andre om dette er informasjon som hører hjemme i Wikipedia? Jeg mener nei, TEMH mener ja. Btd 14. aug 2007 kl. 21:10 (CEST)

Som man kan lese på min brukerside så hater jeg fotball, derfor blir dette en generell uttalelse. Så lenge den statistikken ligger på denne siden ser jeg ikke noe problem med det. Jeg syns faktisk den statistikken var like nyttig eller unyttig som resten. Siden er forøvrig meget oversiktlig og bra, så jeg liker den faktisk. *sjokk* --Harry Wad (HTM) 16. aug 2007 kl. 00:26 (CEST)
Annen statistikk på siden beskriver sportslige eller økonomiske resultater: poeng, mål, seire, tap, kjøp/salg og så videre. De er basert på ferdigheter og utrettelser, og har betydning og følger for klubb eller person (tabellplasseringer, turneringsresultat, klubbøkonomi, bonuser, etc). Om spillere har scoret på egen bursdag er bare triviell informasjon uten noen leksikalsk relevant reaksjon. Btd 30. sep 2007 kl. 03:21 (CEST)
Ser ikke helt problemet her. Som Bruker:Harrywad sier: Så lenge den statistikken ligger på denne siden ser jeg ikke noe problem med det. Det gjør ikke jeg heller. Dessuten er det en utrettelse å score på egen bursdag på lik linje å score på en annen dag. Et mål er en utrettelse uansett hvilken dag det blir scoret på mener nå jeg. Mvh. Loern 30. sep 2007 kl. 03:50 (CEST)
Her tror jeg Btd tar feil, alle vet jo at følelser og personlige ting har innvirkning på prestasjoner både privat og på jobb. Derfor kan ting som dødsfall, fødsler, skilsmisser i nær familie innvirkning på den enkeltes prestasjoner. Jeg ser ikke bort ifra at bursdag også kan ha innvirkning, muligens med feiringer før eller etter kampen.--Harry Wad (HTM) 30. sep 2007 kl. 03:58 (CEST)
Det forskes i disse tider en del på det du nevner her, med varierende resultater. Store personlige begivenheter ser (naturlig nok) til å ha innvirkning på prestasjoner i arbeidslivet, men jeg ser ingen videre kobling til det som diskuteres her, og finner det rart at du trekker det inn. Det er store sprik mellom "peaks" i privatlivmåleren, som dødsfall, fødsel og skilsmisse, og den årlige fødselsdagen. Det er også endringer i den jevne prestasjonen/oppførselen over lengre tid rundt hendelsen som påvises, ikke et øyeblikks prestasjon. Hvis man skal vinkle det vitenskapelig ville det relevante derfor være "spiller som har scoret ved egen bursdag", du kan jo ikke komme vekk fra at dette er noe man forbereder eller ser fram til forut for, og husker og ser tilbake til etter, selve bursdagen. Å begrense det til et par-tre uker ville sikkert være fornuftig, anledning til å score på selve dagen blir selvfølgelig veldig begrenset til flaksen at det faktisk spilles kamp riktig dag.
Hva slags innvirkning er det du mener det har, positiv eller negativ? Er dette en ekstra god (og notabel) prestasjon fordi det er vanskelig og en større utrettelse enn et vanlig mål, eller har det en positiv innvirkning at det er egen bursdag og det er lettere enn vanlig å lage mål? Altså en mindre utrettelse enn et vanlig mål... Hva gjør det til en leksikonverdig prestasjon? Btd 30. sep 2007 kl. 04:26 (CEST)
Jeg mener at siden denne siden med statistikk har leksikalsk verdi trenger ikke den enkelte statistikken ha det, men den kan ha statistisk- og prestasjons-verdi for spiller og klubb. Derfor blir dette noe som kan stå i en slik artikkel, alle ord og opplysninger behøver ikke å være like notabelt for alle. Men jeg mener faktisk at dette er like greit i denne artikkelen som mye av den ”svadaen” som ofte skrives i artikler. Om jeg skal lage en utredning om emosjonelle innvirkninger på et menneskes psyke og handlemåte så forlanger du veldig mye. Ikke det at jeg føler meg forpliktet uansett da. Saken er faktisk ikke mer komplisert enn at jeg syns det er ok og greit med dette i artikkelen, jeg syns det også er fånyttig å diskutere slike bagateller i det uendelige.--Harry Wad (HTM) 30. sep 2007 kl. 04:54 (CEST)
Jeg er helt enig i de to siste setningene dine. Dette er statistikk om klubben Liverpool, og mål er like viktige for klubben samme hvilken dag kampen spilles på, så hvorfor gjøre forskjell og skille ut denne sporstlige ubetydeligheten? Den utløser ikke resultater for hverken klubb eller spiller. Det krever en betydelig del flaks i at bursdag er kampdag, og blir på linje med målscorere med lengst bart, spillere som har scoret flest mål med gullsko og rødt hår, osv... Hva med managere som har vunnet flest kamper på egen bursdag? Keepere som har flest rene bur på egen bursdag? Som et leksikon burde vi unngå triviell informasjon basert på vittighet, og heller fokusere på harde tall og resultater. Btd 30. sep 2007 kl. 04:26 (CEST)
Det var da voldsomt engasjert du var i denne diskusjonen Btd. Du vil tydeligvis ikke ha den informasjonen her mens Harry Wad, TEMH og jeg synes det er greit. Om ikke det er flere som har synspunkter synes jeg du burde legge saken død. Foreløpig er det 75 prosent som vil beholde denne seksjonen. Mvh. Loern 30. sep 2007 kl. 12:45 (CEST)
Jeg kan ikke helt se problemet. Mange synes dette er interessant statstikk og jeg synes mye statistikk kan være vanskelig å finne på nettet. Ellers er jeg enig med Harry. Forøvrig synes jeg TEMH har gjort en flott jobb. Kjetil (D : B) 30. sep 2007 kl. 12:55 (CEST)

Takk for støtten Harry Wad, Loern og Kjetil. Vennlig hilsen TEMH 3. okt 2007 kl. 23:44 (CEST)