Diskusjon:Statens lånekasse for utdanning

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tips og vedlikeholdsmerke[rediger kilde]

Kan denne linken brukes ?


Et av problemene med laanekassen er et komplisert regleverk, som bare gjelder for et aar. Det er heller ikke frihet for aa finansiere studiet selv, dersom man skulle ha gjeld i Laanekassen. Etaten krever tilbakebetaling dersom man skulle faa avslag paa soeknad, og samtidig ha gjeld. Rettslik likhet er fjernet og etaten sanerer studiegjelden etter vilkaarlige regler, som paa papirene blir vedtatt av politikere. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Samurai41 (diskusjon · bidrag) 1. mai 2006 kl. 12:01 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

Godt tips. Lenken har dødd, men ny lenke finnes her: https://www.duo.uio.no/handle/10852/23796 . Hovedoppgaven viser i innledningen til Rotevatn, Jarle (1997). Til tjeneste for utdanningsnorge: Statens lånekasse for utdanning 1947-1997. [Oslo]: [Lånekassen].  og det ser ut til å være en nyttig bok for artikkelen. Hovedoppgaven inneholder også en masse referanser.
-- Tidligere var denne brukt som referanse http://www.nsd.uib.no/polsys/data/forvaltning/ansatte/etat/42:16, men den ble fjernet. Videre så finnes det mye mer informasjon i denne referansen http://www.nsd.uib.no/polsys/data/forvaltning/enhet/21688/endringshistorie , siden har flere faner og her ligger mye informasjon om Lånekassen.
-- Har fjernet hele seksjonen «Aktuelt i 2016» den het nylig «Aktuelt i 2015» og fremstod som en nyhetsreportasje for Lånekassen. Stoffet var helt uten referanser og nyhetsformidling om Lånekassen hører best hjemme på Lånekassen sin hjemmeside. Wikipedia dreier seg om historie og ikke om hva som er aktuelt akkurat i dag. Noe historisk statistikk bør inn i artikkelen når det er funnet referanser, men da for hele historien til Lånekassen fra og med 1947 og ikke bare for 2016.
-- Artikkelen er praktisk talt uten referanser og har stort behov for revisjon. Velger å merke den med opprydning siden det finnes et par referanser. De referansene som er trenger også opprydning. --ツDyveldi ☯ prat ✉ post 15. mar. 2017 kl. 11:32 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Statens lånekasse for utdanning. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. mai 2021 kl. 21:05 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Statens lånekasse for utdanning. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 27. mai 2023 kl. 00:12 (CEST)[svar]