Diskusjon:Spellemannprisen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Gode lister og portaler Spellemannprisen er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.
Wikipedia Spellemannprisen har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 9, 2011.

Nominasjoner[rediger kilde]

Det står i artikkelen "Det blir på forhånd ikke offentliggjort noen nominasjoner for Årets spellemann. En spesialjury nominerer og kårer her vinneren." Jeg lurer på om dette er feil, da det på hjemmesiden til prisen står at liste over nominerte offentliggjøres. Link til hjemmeside: http://www.spellemann.no/p/nyheter/ --Sabinitus (diskusjon) 9. jan. 2017 kl. 11:46 (CET)

Nominerte i de aller fleste spellemannklassene blir offentliggjort, men ikke i klassene Årets spellemann og hedersprisen. --Gaz (diskusjon) 10. jan. 2017 kl. 13:40 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Spellemannprisen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. jul. 2017 kl. 00:03 (CEST)

Konsert[rediger kilde]

Fins forresten en oversikt over hvem som har hatt konsert på arrangementet, listet opp etter år? --109.189.97.98 31. okt. 2017 kl. 01:11 (CET)