Diskusjon:Sosiologi

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Det som står her om sosiologi er jo mildt sagt meget lite objektivt, og inneholder dessuten jeg-form, et perspektiv som selvsagt ikke hører hjemme i leksika. Denne bør fjernes fram til det blir skrevet noe bedre. (Kanskje jeg gjør det selv en dag).

- Jafro, 14. juni

Ny artikkel[rediger kilde]

Jeg har nå endret hele artikkelen, oversatt og lagt til en god del fra den engelske artikkelen, samt lagt til litt selv.

Jafro 17. jun 2004 kl.01:09 (UTC)

Godt jobbet! :) --Vikingstad 17. jun 2004 kl.01:48 (UTC)


I artikkelen står følgende: "Sosiologi er først og fremst et fag hvor de lærerne som ikke fikk lov til å jobbe ved universitetene, kan vise frem kunnskaper for ungdom". Dette kan vel ikke være seriøst ment? Torvol 29. nov 2004 kl.20:10 (UTC)

Forbedring av artikkelen[rediger kilde]

Jeg har renskrevet og forbedret forklaringen av sosiologibegrepet med (i det minste noen) kildehenvisninger. I avsnittet om fagets opprinnelse og historie trengs det flere kildehenvisninger, og aller helst en godt utvidet tekst. Dette gjelder også listen over ulike retninger innenfor faget ("bindestrekssosiologi"). Det er mye rom for utvidelse og forbedring her, om noen skulle føle seg kallet. Urvals (diskusjon) 20. mai 2016 kl. 19:27 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sosiologi. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. des. 2017 kl. 12:15 (CET)