Diskusjon:Sosial stigma

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Bøying[rediger kilde]

Stigma er et nøytrumsord, så navnet på denne artikkelen burde vært sosialt stigma. Kommer det ikke motforestillinger bør artikkelen flyttes. Kaitil 24. jun 2011 kl. 09:21 (CEST)

Enig. (Dobbeltsjekket med Bokmålsordboka og ja, det er intetkjønn). Det er sikkert bare en dårlig oversettelse fra «social stigma». Da jeg kikket på interwiki-lenkene la jeg merke til at svensk og tysk har oppslagsord tilsvarende Stigmatisering og Stigmatisering (sosiologi), men Sosialt stigma er sikkert et greit oppslagsord for oss. - Soulkeeper 24. jun 2011 kl. 11:41 (CEST)
«Sosialt stigma» brukes på norsk og er en grei løsning, men jeg foretrekker nok Stigmatisering (hadde ikke tenkt på den løsningen). Omdirigering av stigmatisering til stigma er ikke helt korrekt, og med en egen stigmatiseringsartikkel unngår vi problemet og får klargjort forskjellen. Kaitil 24. jun 2011 kl. 11:53 (CEST)
Jeg ser at du nå har flyttet teksten ved hjelp av «klipp-og-lim». Vær forsiktig med å flytte sider på denne måten, da det er potensielt problematisk i forhold til Wikipedias lisens pga. at historikken blir uoversiktlig eller usporbar. Se Hjelp:Flytte en side. - Soulkeeper 24. jun 2011 kl. 14:52 (CEST)
Jeg bruker selvsagt flytting når det går, men siden «stigmatisering» fantes som omdirigeringsside gikk det ikke å flytte på den vanlige måten, og det blir for tungvint å be om sletting (ihvertfall synes jeg det). – Kaitil 24. jun 2011 kl. 15:20 (CEST)
Man kan legge inn en {{hs}}-mal å be om sletting for å flyttet en side. Men i dette tilfellet tror jeg faktisk at du gjorde det riktig (skjønt på en annen måte), ved at du la ved en lenke til artikkelen denne artikkelen ble flyttet til. Det burde holde for kreditering. Eisfbnore 29. jun 2011 kl. 20:27 (CEST)