Diskusjon:Smitte

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

I forbindelse med et prosjekt omtalt på torget i slutten av september har noen av studentene mine på Diakonhjemmet Høgskole skrevet viderepå artikkelen om smitte i en google-documents dugnad. Jeg har som faglærer gått gjennom det som er gjort. Har lagt det ut med det samme for å demonstrere for studentene, men her trengs det litt redigering, referering og krysslenking, jeg jobber videre med det i kveld eller i løpet av uken 8-12. desember. Bør smittesirkel være en egen artikkel? Maas kø 4. des 2008 kl. 17:02 (CET)

Slik artikkelen står nå, ser jeg ikke noe poeng i å skille ut smittesirkel i en egen artikkel (det er helst når en artikkel blir veldig lang at dette anbefales). Uten avsnittene om smittesirkelen, ville denne artikkelen blitt veldig kort. Personlig synes jeg at smittesirkelen hører hjemme i denne artikkelen, ettersom den gir en grei forklaring på hva smitte er, og hvordan det kan forhindres. V85 4. des 2008 kl. 17:51 (CET)
Takk for rask hjelp og råd. Maas kø 4. des 2008 kl. 17:02 (CET)
Det er «alltid» noen som sitter og passer på. ;-) Burde denne artikkelen kanskje legges inn i Kategori:Epidemiologi i tillegg til medisinkategorien?. Du kan også se om det er noen av underkategoriene i Kategori:Helse som kan være passende. V85 4. des 2008 kl. 21:41 (CET)