Diskusjon:Smarthus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Om tegningen[rediger kilde]

"Skjematisk oversikt over smarthuskomponenter" viser et system basert på to PLS-er, to "computer workstation" og en webserver. Dette er en tvilsom illustrasjon, av mange grunner:

  • Når man har valgt å koste på seg en eneste illustrasjon i denne artikkelen, burde det ha vært en som viste noe om hvilken funksjonalitet man får.
  • Svært mange smarthus-systemer har ingen PLS i det hele tatt
  • Tegningen har engelsk tekst
  • Når man først har en web-server, er det ikke så typisk å koble ytterligere "computer workstation" rett på anlegget, men heller kjøre eventuelle computere mot webserveren.

Joreberg (diskusjon) 11. apr 2013 kl. 14:04 (CEST)

Enig i at illustrasjonen virker lite informativ/passende. Det er bare å fjerne den eller bytte den ut hvis du finner noe bedre. - Soulkeeper (diskusjon) 11. apr 2013 kl. 14:15 (CEST)

Om "Eksempel på funksjoner i et smarthus"[rediger kilde]

Avsnittet "Eksempel på funksjoner i et smarthus" er ikke skrevet i wikipedia-stil. Det minner mye mer om noe som er hentet fra en ViMenn-artikkel, hvilket det også er... Joreberg (diskusjon) 11. apr 2013 kl. 14:04 (CEST)

Fjernet. Hvis du ser tekst på Wikipedia som bryter opphavsretten, vær så snill å fjerne det så fort som overhodet mulig. - Soulkeeper (diskusjon) 11. apr 2013 kl. 14:14 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Smarthus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. apr. 2021 kl. 01:19 (CEST)[svar]