Diskusjon:Skottland i høymiddelalderen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Utmerket artikkel Skottland i høymiddelalderen er en utmerket artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


Wikipedia Skottland i høymiddelalderen har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 42, 2018.

Under overskriften Økonomi stiller jeg spørsmål til følgende: I andre avsnitt sies det at sauebruk var viktigere enn dyrkbar jordbruk. I fjerde avsnitt oppgis at Kyr, griser og ost var de mest produserte matvarer, mens sauekjøtt kommer under andre matvarer. Savner sammenheng her (men har ikke peiling selv på hva som er rett :-) )FinnR 17. mar 2007 kl. 19:40 (CET)

Tror dette har sammenheng med at sauehold også gir ull; maten er bare en side ved det, og ull var viktigste råstoff for tekstiler. Cnyborg 17. mar 2007 kl. 19:44 (CET)
Tilforlatelig forkaring, men i så fall burde ull/tekstiler også inn på listen i avsnitt fire. Det er ikke «matvarer», men det er vel heller ikke «bivoks».FinnR 17. mar 2007 kl. 20:25 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Skottland i høymiddelalderen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 11. aug. 2021 kl. 17:56 (CEST)[svar]