Diskusjon:Sjiraff

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Giraff eller Sjiraff?

For meg virker det mest naturlig med Giraff! Meninger?--Gauron 17. apr 2007 kl. 11:16 (CEST)

Ifølge bokmålsordboken er ikke skrivemåten giraff godkjent. Dessuten ble artikkelen opprettet under sjiraff, og det fins en omdirigering fra giraff. Det taler for at artikkelnavnet forblir sjiraff. Hanno 18. apr 2007 kl. 21:10 (CEST)
Skriver selv giraff, men det er vel gammeldags, kanskje? Når ordboken sier sjiraff, må man vel bøye seg for det her. Sindre Skrede 22. mai 2007 kl. 21:12 (CEST)[svar]

Avsnittet om evolusjonen av halsen må skrives om. Sånn som det står nå kan leseren tro at lamarckisme er en akseptert teori. Den tradisjonelle forklaringen blant darwinister er at halsen ble utviklet for å beite i tretoppene. En nyere forklaring er at halsen ble lang fordi det ga hannen en fordel under paringskamper. en:Giraffe har en grei gjennomgang av de to hypotesene. Trurl (diskusjon) 20. aug 2012 kl. 22:22 (CEST)

Jeg ser ingen grunn til at dette trenger å omskrives. Det står jo klart og tydelig at det ikke finnes håndfaste evolusjonære beviser for en slik teori. Andre teorier (spesielt nye) kan jo legges til, så lagt det er forsvarlig og rimelig. Tbjornstad 23. aug 2012 kl. 19:01 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sjiraff. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. mar. 2021 kl. 22:09 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sjiraff. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. mar. 2021 kl. 17:14 (CEST)[svar]