Diskusjon:Sjøfugler

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Jeg og sønnen min så en fugl som var en virkelig mester i å dykke. Den var svart og med en hvit strek mot nebbet,- helt svart hode og øyne. Det kom mange bobler etter fuglen da den dykket og den var lenge under vann og kom opp igjen langt unna (over 10 meter) fra der den dykket.

Dette var i Oslo-fjorden.

Kan noen hjelpe oss med hva slags fugl dette kan være?! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Celia (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er kanskje Norsk Ornitologisk Forening som kan hjelpe deg videre. Men man bør helst vite noen flere detaljer (f.eks. omtrentlig størrelse, og om den var helt svart eller bare på oversiden). Hanno 15. jul 2006 kl.21:44 (UTC)

Ja jeg har kontaktet dem. Var litt vanskelig å se hele fuglen fordi den var så mye under vann! Omtrentlig str 40 cm. Takk for svar! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Celia (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Størrelsen, adferden, fargen og nebbet kunne f.eks. passe på en alke, hvis det kan hende at fuglen hadde en kvit underside. Hanno 19. jul 2006 kl.14:09 (UTC)