Diskusjon:Sjøfugler

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg og sønnen min så en fugl som var en virkelig mester i å dykke. Den var svart og med en hvit strek mot nebbet,- helt svart hode og øyne. Det kom mange bobler etter fuglen da den dykket og den var lenge under vann og kom opp igjen langt unna (over 10 meter) fra der den dykket.

Dette var i Oslo-fjorden.

Kan noen hjelpe oss med hva slags fugl dette kan være?! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Celia (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det er kanskje Norsk Ornitologisk Forening som kan hjelpe deg videre. Men man bør helst vite noen flere detaljer (f.eks. omtrentlig størrelse, og om den var helt svart eller bare på oversiden). Hanno 15. jul 2006 kl.21:44 (UTC)

Ja jeg har kontaktet dem. Var litt vanskelig å se hele fuglen fordi den var så mye under vann! Omtrentlig str 40 cm. Takk for svar! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Celia (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Størrelsen, adferden, fargen og nebbet kunne f.eks. passe på en alke, hvis det kan hende at fuglen hadde en kvit underside. Hanno 19. jul 2006 kl.14:09 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sjøfugler. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 31. mar. 2021 kl. 17:38 (CEST)[svar]