Diskusjon:Sigarett

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Hvor mange prosent av folk i ver den røyer?

hvor mange prosent av folk i norge røyker?

Du kan prøve å spørr her: Wikipedia:Orakelet. --Simenmyk 31. mai 2007 kl. 15:08 (CEST)

Er "rullings" virkelig folkelig slang? Rulletobakk er jo korrekt benevnelse.--Doph 26. feb 2008 kl. 22:23 (CET)

nei det er bare navnet på tobakken, "rullings" er navnet på en selvrullet sigarett.--Harry Wad (HTM) 26. feb 2008 kl. 22:27 (CET)

Kilder og referanser[rediger kilde]

Har nesten lyst til å slettenominere denne artikkelen, for å statuere et eksempel og for å fremtvinge endringer. Artikkelen er utrolig lite informativ. Den inneholder bare to referanser (påført i dag). En artikkel om sigaretter bør være tungt kildebelagt, informativ, presentere saken så objektivt som overhodet mulig og ha informasjon hentet fra uavhengige (eller så uavhengige som mulig) kilder. Det er gjort forskning i øst og vest og opp i mente på røyking og sigaretter. Skulle ikke være vanskelig å finne stoff å supplere med. TorbjørnS (ʦ) 30. nov. 2013 kl. 04:17 (CET)

Ikke uenig mht. kvaliteten på artikkelen. Sammenlignet med E-sigarett befinner vi oss på eller under et lavmål. Jeg føler ikke for å grave ut noe meremht historikk, kilder m.m., men vil svært gjerne se det gjort. (Min innsats har lagt mot pipene og dertil hørende tilbehør, så jeg kan gjerne korrekturlese.) Slettenominering er gjerne en måte å få ting i gang på. --Bjørn som tegner (diskusjon) 30. nov. 2013 kl. 12:37 (CET)
Ja, ikke at det var noe som var så veldig galt med det som sto der, men det er liksom så mye mer rundt temaet. Jeg har heller ikke lyst til å begynne å grave. Hadde det vært et emne som interesserte meg, skulle jeg gjort det, men vanskelig å grave på noe man ikke helt brenner for å grave etter. TorbjørnS (ʦ) 30. nov. 2013 kl. 14:31 (CET)
Da skal den være fikset. Den tåler fortsatt utvidelse.   Dyveldi    22. des. 2013 kl. 21:47 (CET)