Diskusjon:Shang-dynastiet

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Shang-dynastiet er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Portal:Historie Shang-dynastiet har vært utvalgt artikkelPortal:Historie. Artikkelen var utvalgt i mars 2006.

Vedlikehold[rediger kilde]

Artikkelen tilfredsstiller ikke dagens standard for anbefalte artikler. Den mangler helt referanser, og det sender et dårlig signal til brukerne om en anbefalt artikkel er referanseløs. Merkingen som anbefalt artikkel bør fjernes.

{{UA-vedlikehold|Artikkelen tilfredsstiller ikke dagens standard for utmerkede artikler. Den mangler eksterne linker/kilder/litteratur, og er heller ikke spesielt grundig, slik det kreves av en utmerket artikkel. Artikkelen mangler også en god introduksjon.}}

Den bør vise til noe litteratur (videre lesning) og om nødvendig eller dersom det er naturlig ha referanser.

Artikkelen er totalt referanseløs og uten kildehenvisninger.

Artikkelens utmerket-status fjernes om to uker dersom manglene ikke har blitt utbedret, eller er i ferd med å utbedres på det tidspunkt den nevte fristen løper ut. Dette er for å opprettholde et visst nivå på wikipedias anbefalte- og utmerkede artikler. Denne artikkelen ble utnevnt i 2005, og standarden har øket siden den gang. Sindre Skrede 1. okt 2007 kl. 17:38 (CEST)

Burde ikke denne degraderes siden den har stått merket i 10 måneder nå? Lillingen 23. aug 2008 kl. 13:44 (CEST)
Nå har denne vært merket i over et år, noe som tyder på at malen åpenbart ikke fungerer. Lillingen 24. okt 2008 kl. 14:28 (CEST)
Artikkelen ble uvidet i mai 2008. Forøvrig er jeg skeptisk til å nedgradere/avgradere artikler bare fordi «kravene til UA er høyere i dag». De kravene som er anført ovenfor, er formulert etter at artikkelen er skrevet. Det er flere ganger konkludert med at en totalgjennomgang av gamle artikler til nye krav er ressursødende og demotiverende. Alle artikler har forbedringspunkt, men det kan ikke være noe nedgraderingsargument i seg selv.
I denne artikkelens tilfelle er jeg imidlertid enig i at nedgradering til WP:AA er naturlig. MHaugen 6. mar 2009 kl. 08:40 (CET)