Diskusjon:Samtidig prosjektering

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 18. november 2019, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Akutt forbedringsbehov[rediger kilde]

Artikkelen har betydelige svakheter, blant annet en del svada/manglende objektivitet. Denne teksten er uforsvarlig og jeg fjernet fra ingressen: «For å lykkes med de store samferdselsprosjekter er man avhengig av riktige beslutninger, til riktig tid, på riktig underlag. Samtidig prosjektering legger til rette for dette. Hovedmålsettingen for Samtidig plan og prosjektering er å komprimere plan- og prosjekteringstiden ved bredere og mer parallell tilnærming til løsningsutvikling og beslutninger. Metoden reduserer sekvensielt arbeid, tidkrevende avhengigheter og avklaringsbehov.

  • Kortere tid på gjennomføring av de enkelte plan- og prosjekteringsfaser
  • Høyere løsningskvalitet, ved riktige beslutninger fra riktig personell, til riktig tid
  • Engasjerte medspillere, ved direkte og personlig samspill i prosessen
  • Optimalisere flyten i prosjektet ved mindre omkamper og dødtid knyttet til interne og eksterne parter i prosjektet.»

--Vennlig hilsen Erik d.y. 19. des. 2019 kl. 13:16 (CET)[svar]

Utsagn som dette er intetsigende og uten leksikalsk verdi: «....å sikre at riktige beslutninger blir tatt av de rette personene, til riktig tid, med riktig beslutningsunderlag.» --Vennlig hilsen Erik d.y. 19. des. 2019 kl. 13:23 (CET)[svar]