Diskusjon:Safari (dagligvarekjede)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Til Maxlime som har opprettet denne artikkelen: Wikipedia har klare retningslinjer for hvordan vi presenterer virksomheter. De rettelser/tillegg/endringer som gjøres i tråd med disse, bør respekteres. Lenke til Norgesgruppen hører f.eks hjemme i artikkelen om Norgesgruppen. 91 13. jun 2008 kl. 01:30 (CEST)

Artikkelen er låst[rediger kilde]

Vennligst finn ut hva som skal inn, og hvorfor. Bruk diskusjonssiden. Redigeringskrig er ikke veien å gå, det kan føre til utestengelse. Noorse 13. jun 2008 kl. 01:33 (CEST)

Firmapresentasjon[rediger kilde]

Artikkelen er opprettet i går av en ny bruker, Maxlime. Den ble tagget for opprydding av Orland, blant annet på grunn av copyvio og reklame. Dette har jeg prøvd å gjøre noe med i tråd med vanlig praksis for omtale av aksjeselskap og relaterte virksomheter, samt innhentet bedriftsinfo. Vedkommende som har opprettet artikkelen, har fjernet ryddetaggen, men også fjernet en del av selskapsinformasjonen etc. 91 13. jun 2008 kl. 01:45 (CEST)

Så det når jeg sjekket historikken. Jeg la merke til at det ble tilbakestilt en del her, uten at det så ut til at det ble kommunisert. Derfor låste jeg artikkelen, slik at kommunikasjon skulle bli mulig. Advarselen jeg ga over er knyttet til den dagen da artikkelen åpnes for redigering igjen. Jeg håper den viser seg å være unødvendig. Eierinformasjonen og opprydningstag'en er lagt tilbake. Stoler på at videre endringer kan diskuteres / kladdes her. Noorse 13. jun 2008 kl. 01:56 (CEST)

Safari er lagt ned[rediger kilde]

Safari ble som nevnt i artikkelen lagt ned i 2012. Burde ikke ordlyden endres til fortid over den ganske artikkel? FredrikLindseth (diskusjon) 9. nov. 2018 kl. 22:57 (CET)[svar]