Diskusjon:Romantikken

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk
Anbefalt artikkel Romantikken er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


Wikipedia Romantikken har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 20, 2012.
Portal:Kunst Romantikken har vært utvalgt artikkelPortal:Kunst. Artikkelen var utvalgt i juli 2006.

Enorm uorden[rediger kilde]

Artikkelen bør ordnes. Hva er det med alle disse overskriftene? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 152.93.25.158 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Uklart hva du mener. Hvis det er mellomtitlene du tenker på er det en vanlig formatering som bidrar til orden, ikke det motsatte. --Finn Bjørklid 11. jan 2007 kl. 10:57 (CET)
Har forsøkt å rydde opp i og supplere artikkelen. Gommo (diskusjon) 30. mar 2012 kl. 11:32 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Romantikken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 19:33 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Romantikken. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 22. des. 2017 kl. 07:55 (CET)