Diskusjon:Risvær

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Reklame|innholdet ligner for mye på salgs- eller utleieprospekt, og bør ryddes for detaljinfo om teledekning og annet av interesse for kunder. Bjørn som tegner 1. jul 2010 kl. 16:17 (CEST)

Jeg ser at artikkelen har vært merket med reklamepreget innhold - og at noen tok det vekk.

Har skrevet om ett par avsnitt i artikkelen nå, men den er fortsatt SVÆRT drøy. Det vil være for galt at den ble slettet, men her må det ryddes litt, og jeg er usikker på hvor mye «rett» jeg har til å bare fjerne informasjonen, selv om den er reklamepreget - og jeg blir usikker på hvordan jeg skal skrive det om siden det var store mengder her... TorbjørnS 9. apr 2012 kl. 02:57 (CEST)

Dette må jo nesten være limt inn fra en turistbrosjyre - Artikkelen vil jo bli mye mer enn halvert hvis man skal luke ut her. Tror det er nevnt 3-4 ganger bare om alle flotte feriehusene... TorbjørnS 9. apr 2012 kl. 03:04 (CEST)

Det er jeg som har opprettet artikkelen. Jeg har ingen næringsinteresser i dette og artikkelen er heller ikke klippet eller limt fra noen brosjyre, men er skrevet fra grunnen i et forsøk på å samle all relevant informasjon om Risvær på ett sted. Når det gjelder reklamemerket som ble fjernet var det jeg som gjorde dette etter å ha endret den aktuelle teksten det var reagert på. Kudos for mye bra endringer og gode språkforbedringer i den første delen! Jeg har nå prøvd å kutte litt og være enda mer nøktern i resterende tekst også. Er det noe spesielt nå som bør fikses før man eventuelt fjerner språkvaskmerket?. - SMS 29.mai 2012 (Har ikke konto)

Fjerner språkvaskmerket da det ikke er kommet noen flere kommentarer til dette. SMS 11.juni 2012 Dette usignerte innlegget ble skrevet av 2A00:F240:A:7:B4F3:B040:BA9B:7D9C (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Risvær. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 17:39 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Risvær. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. jul. 2019 kl. 21:43 (CEST)[svar]