Diskusjon:Rektor

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
  • Interwikihenvinsningen her er problematisk. En:Rector er feil, selv om begrepene klinger likt. Både en:Head teacher og en: principal (School) definerer det vi på norsk forstår som rektor.
Det var snarere innholdet i artikkelen som var problematisk. Head teacher og Principal definerer ikke «det vi på norsk forstår som rektor» og det er selvsagt helt feil å ha interwiki til Head teacher fra rektorartikkelen. Rektor i grunnskolen er ikke den eneste betydningen av ordet rektor på norsk. BrunoBarn 21. okt 2008 kl. 01:19 (CEST)
Det er mulig du har rett i det, men i følge GSI [1] sysselsatte grunnskolene i Norge 2600 rektorårsverk i 2007. Hvem «vi» er som forstår at rektorer primært er noe annet enn ansatte i skolene får du stå inne for selv. Det å underslå at grunnskolene utgjør den største arenaen for rektorers virke synes underlig. Nå mener jeg ikke at denne artikkelen fremstod som veldig ryddig tidligere, men de øksingene du har foretatt nå gir artikkelen et temmelig skjevt preg. 84.215.107.203 21. okt 2008 kl. 15:45 (CEST)
Artikkelen om et så generelt begrep med så mange anvendelser som rektor-tittelen kan ikke handle utelukkende om norsk offentlig grunnskole. Det blir feil både å overfokusere på grunnskolen og det blir feil at hele fokuset er på norske forhold. Rektortittelen er i bruk i det meste av verden. Hvor mange som er ansatt som rektor i grunnskolen i Norge er vel helt uinteressant i diskusjonen. Landets universiteter har også rektorer, og det er noe helt annet og langt viktigere/mer profilerte stillinger. Forhold som er spesifikke kun for skolevesenet i et bestemt land er det lite hensiktsmessig å behandle i denne artikkelen slik den står nå, og er derfor flyttet til en egen artikkel. BrunoBarn 21. okt 2008 kl. 21:35 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Rektor. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 15:28 (CEST)[svar]