Diskusjon:Quiritatio

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 7. mai 2020, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.

Jeg er helt ny her og har akkurat begynt å etablere side for bandet Quiritatio, men siden har blitt foreslått raskt slettet. Hvordan får jeg fikset dette? Jeg er uenig i påstanden om hvorfor siden foreslås slettet.

Akkurat jobbet et par timer men å legge klar 20-30 nye referanser og linker. Da det skulle publiseres var ikke dette mulig. Etterpå var alt arbeidet fjernet og siden nedstrippet.Dette usignerte innlegget ble skrevet av OyvindNOR (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Annelingua har ryddet opp i artikkelen for deg. Se historikken. Du kan bruke malen {{under arbeid}} for at andre ikke skal blande seg inn mens du redigerer. Telaneo (Diskusjonsside) 7. mai 2020 kl. 02:38 (CEST)[svar]

Tusen takk for tips!--OyvindNOR (diskusjon) 7. mai 2020 kl. 14:49 (CEST)[svar]

Hei OyvindNOR, velkommen som ny bidragsyter på Wikipedia! Det er mye å sette seg inn i når man er ny. Noe som er viktig, er å finne balansen mellom leksikonstoff og mer anekdotepreget stoff. Man kan sitte med mye kunnskap som kunne være interessant i f.eks. en bok om emnet, men som ikke har leksikal interesse. Likeledes er det ikke alle detaljer som skal inn i en Wikipedia-artikkel. Jeg så at du brant for emnet (bandet) du skrev om, og ville hjelpe deg litt med å få stoffet inn i Wikipedia-rammer slik at den kanskje kunne bli stående - den er et tvilstilfelle fordi man kan diskutere hvor notabelt dette bandet egentlig er, sånn utover det rent lokale. Detaljert liste over alle konserter bandet har spilt, er klart utenfor det som hører hjemme i Wikipedia - derfor fjernet jeg dette for deg. Likeledes fjernet jeg historier om bandmedlemmenes gjøren og laden, og "synsinger" om hva som var bra, fint, vanskelig eller oppsiktsvekkende - slike "synsinger" og personlige vurderinger hører heller ikke hjemme på Wikipedia. I tillegg rettet jeg formateringene i teksten - Wikipedias artikler skal formateres på én måte, slik at det blir likt fra artikkel til artikkel. Man må nesten regne med en innkjøringsfase når man er ny et sted - det gjelder på Wikipedia som i arbeidslivet. Lykke til videre som bidragsyter! Mvh Annelingua (diskusjon) 7. mai 2020 kl. 18:14 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Quiritatio. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. mar. 2023 kl. 20:12 (CET)[svar]