Diskusjon:Pondus

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Pondus er del av underprosjektet tegneserier, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av temaer om og relatert til tegneserier. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.


Illustrasjoner til artikkelen[rediger kilde]

Jeg tror et bilde av Pondus og et par andre figurer ville staset opp denne artikkelen noe helt enormt. Har noen spurt forlaget? Har vi evt. noen slående argumenter? --Eddi (Snakk) 7. des 2005 kl.20:16 (UTC)

Kampfhahnen[rediger kilde]

Hvor kommer etternavnet "Kampfhahnen" fra? Jeg holder på og skriver en artikkel for det svenske Seriefrämjandets Tegneseriewiki, og jeg finner ikke noe om navnet på Pondus.net? Skulle värt fint med en kilde. (Håkan) 81.232.109.175 16. jul 2006 kl.22:04 (UTC)

Jeg har det fra et av albumene (ikke bøkene), men klarer verken å finne det igjen eller huske hvilket av dem. Jeg tror imidlertid det var et av julealbumene, så hvis noen av dere sitter med alle de tilgjengelig, så hadde det vært kjekt. Toreau 21. sep 2006 kl. 15:22 (UTC)
Ah. «Pilot? Kanskje. Stor? Nein.» Husker den. Har den ikke tilgjengelig dog. — the Sidhekin 20. feb 2008 kl. 14:53 (CET)
Navnet er brukt på side 22 i julealbumet fra 2004. «Det var trist å høre om deres mann, Frau Kampfhahnen» Datagutten (diskusjon) 20. mai 2013 kl. 16:05 (CEST)[svar]


Har lest på den engelske wiki om Pondus.. kaskje ta en titt der?. kan hende det står noe.. er ganske mye mer utfyllende artikkel ;)

Trenger man referanse på navnet Joacim?[rediger kilde]

Jeg syns det fort blir forstyrrende med referanser på slike trivielle ting, så jeg la det ikke inn i artikkelen, men navnet til Jokke er altså Joacim, som blant annet to ganger på side 62 av Pondus nr 10, 2005. — the Sidhekin (d) 12. mar 2011 kl. 11:17 (CET)

Enig. Trenger ikke referanse. --M Haugen 12. mar 2011 kl. 12:52 (CET)

Kvalitetsheving[rediger kilde]

Heisann. Jeg mener vi bør gå flere sammen for å øke wiki-nivået på denne artikkelen. Vi snakker tross alt om norges største og mest utbredte tegneserie gjennom tidene. Artikkelen bør også så absolutt krydres med et utvalg striper, utdypende artikler om bøkene, juleheftene, karakterene, osv. Mvh. Thuen 5. sept 2011 kl. 14:37

Språkvask[rediger kilde]

Jeg lurer på om noen kunne si hva som er galt med språket i denne artikkelen ettersom det står et språkvask-banner på toppen av artikkelen. Hvis det ikke er grunnlag for at det er der, foreslår jeg at det fjernes. Men det kan godt være at det er noen med et bedre trent øye enn meg som kan se hvor språkvasken trengs, --Simny (diskusjon) 30. aug. 2014 kl. 00:43 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pondus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 24. jul. 2017 kl. 10:50 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pondus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. apr. 2019 kl. 13:59 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Pondus. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. jul. 2023 kl. 21:33 (CEST)[svar]