Diskusjon:Peter Wessel Zapffe

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det er helt galt å si at Zapffe fattet sin biosofi "i lyset av" Schopenhauer!! - 194.248.7.26 18. okt 2004 kl.07:36 (UTC) Jeg må skaffe meg en brukerkonto. Sigg3.net

UiOs søyler[rediger kilde]

Artikkelen opplyser om at Zapffe en gang skal ha klatret opp i en av søylene ved "inngangen til Universitetet i Oslo". Gitt at dette faktisk har funnet sted, noe som ikke lyder helt usannsynlig - hvilket bygg var det han klatret i? "Inngangen til Universitetet i Oslo" er temmelig ullent. Jeg antar at det er Midtbygningen ved Universitetet i Oslo avdeling sentrum (i Karl Johans gate, også kallt "Domus Media") det er snakk om? Eller var det et eller annet sted på Blindern? Her trengs en presisering./Bjartewe 3. des 2007 kl. 11:43 (CET)

Influens[rediger kilde]

Har endret følgende tekst: "Zapffe var influert av Arthur Schopenhauers filosofiske pessimisme. I lys av denne skapte Zapffe et eget perspektiv som han så verden fra, den såkalte biosofi." Er ingen Zapffespesialist men ser ikke hvorfor Schopenhauer skal stå i en særstilling m.h.t. hvem som influerte Zapffe. Hvis Schopenhauer skal nevnes tenker jeg Nietzsche også bør tas med. Ytterligere ser jeg det mer sentralt å nevne Uexküll, da særlig m.h.t. Zapffes biosofi. (MW)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Peter Wessel Zapffe. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 04:02 (CEST)[svar]