Diskusjon:Peter Galbraith

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Noen slettet i dag et avsnitt. Vennligst ikke slett uten å oppgi grunn eventuelt utdypende diskusjon her. Takk. med hilsen Nutty Professor 20. nov 2010 kl. 18:27 (CET)

Forbedring av artikkelen[rediger kilde]

Den som ønsker å forbedre artikkelen oppfordres til å tilføye stoff for å skape bedre balanse og helhet, vennligst ikke slett vilkårlig stoff som allerede ligger inne. Den engelske varianten av denne biografien har utdypende stoff som kan brukes som grunnlag for forbedring av norsk versjon. vennlig hilsen Nutty Professor 22. nov 2010 kl. 17:56 (CET)

Stilmanualen tilsier at navn på ektefelle skal nevnes bare når dette er relevant i den offentlige sfære. Det er kanskje tvilsomt i dette tilfellet. Imidlertid er Galbraiths ektefelle nevnt i den engelske utgaven av artikkelen. med hilsen Nutty Professor 22. nov 2010 kl. 18:13 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Peter Galbraith. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. aug. 2017 kl. 03:43 (CEST)[svar]