Diskusjon:Periodisk kjøretøykontroll

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jag skriver på svenska Wikipedia och kallar mig där Eldjarn. Jag har just uppdaterat artikeln om Bilprovningen på grund av de förändringar som skett de senaste månaderna. Jag föreslår att informationen om svenska förhållanden beträffande Periodisk kjöretöykontroll också uppdateras. Till exempel enligt följande:

"I Sverige är fordonsbesiktning (kjöretöykontroll) obligatorisk sedan 1965 och gäller för fordon (kjöretöy) som är tre år eller äldre. Tidigare hade det halvstatliga bolaget Svensk Bilprovning monopol på fordonsbesiktning, men från 2010 har andra företag kunnat bli ackrediterade för denna verksamhet. 2012 privatiserades också två tredjedelar av AB Svensk Bilprovning."

Detta är endast ett förslag. Texten måste naturligtvis översättas och anpassas till formen och stilen i norska Wikipedia.

Vänliga hälsningar Eldjarn http://sv.wikipedia.org/wiki/Anv%C3%A4ndare:Eldjarn

Det er gjort! Takk for bidraget! Mvh, Bjoertvedt (diskusjon) 28. jan 2013 kl. 23:26 (CET)


Hej Bjoertvedt! Bra att du rättade till sidan så snabbt och trevligt att du accepterade mitt förslag till förbättring. Detta inspirerar mig att se efter om det finns fler artiklar på norska Wikipedia (särskilt om svenska förhållanden) som kan behöva justeras. Har du något emot att jag gör detta? Hälsningar Eldjarn

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Periodisk kjøretøykontroll. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 18. apr. 2019 kl. 01:43 (CEST)[svar]