Diskusjon:Per Borten

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Per Borten er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


--M O Haugen (diskusjon) 5. mai 2017 kl. 21:44 (CEST)

Wikipedia Per Borten har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 3, 2020.

Per Borten og Arne Haugestad[rediger kilde]

Jeg mener at det nylig kom frem at Per Borten likevel ikke hadde vist Arne Haugestad noe fortrolig materiale? Er det noen som vet mer om dette? jakro64 25. mar 2005 kl.07:31 (UTC)

Den versjonen jeg har forholdt meg til ved siste justering, er at Borten viste fortrolige dokumenter til Haugestad under en flyreise til Brussel. Dette kom frem etter press som fulgte en rekke artikler i Dagbladet. Men Borten/Haugestad var ikke, slik man den gangen antok, kilder for Dagbladets artikler. Bortens presseråd Ole N. Hoemsnes avslørte på 1980-tallet i sin bok "Skjebnedøgn" at det var han som var Per Vassbotns (Dagbladets) kilde. 91 25. mar 2005 kl.08:04 (UTC)

Bisettelse - ta ut avsnitt?[rediger kilde]

Artikkelen sier nå:

Borten døde ved St. Olavs hospital i Trondheim 20. januar 2005. Bisettelsen fant sted i Melhus kirke 28. januar, og seremonien var todelt i henhold til gammel tradisjon; seremonien startet allerede kvelden før med salmesang og hilsener i Bortens hjem i Flå, hvor bare den nærmeste familien og sognepresten var til stede. Etter høytideligheten i Melhus kirke ble det kjørt i prosesjon til Flå kirke hvor jordfestelsen fant sted. Minnesamværet fant sted på Høvdingen kro i Melhus.

Jeg synes dette er uleksikalsk, og foreslår at vi tar bort avsnittet i sin helhet. Kommentarer? Mvh. Kjetil_r 26. jun 2013 kl. 22:53 (CEST)

Jeg forkortet, men lot dødssted/dato og sted for bisettelse stå igjen. Greit og fjerne resten også om du føler sterkt for det, men det er tross alt mer relevant enn detaljer omkring seremoni og minesamvær. Finn Rindahl (diskusjon) 26. jun 2013 kl. 22:59 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Per Borten. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 16. apr. 2018 kl. 17:19 (CEST)