Diskusjon:Olsenbanden og Dynamitt-Harry går amok

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tittel (amokkkkkk)[rediger kilde]

Hvis tittelen på filmen ender med seks k'er, bør vel dette gjennomføres konsekvent i artikkelen? - Soulkeeper 29. des 2007 kl. 01:13 (CET)

Det er muligens bra for søkeresultat at vi opererer med riktig tittel samt «normal» tittel. Men jeg har ingen spesielle følelser om dette tema, på dette tidspunkt. Vennlig hilsen --Jarvin 29. des 2007 kl. 01:20 (CET)

Desember 2017[rediger kilde]

Det ble gjort en hel del endringer i desember 2017 som jeg nå har fjernet. Dette fordi det var for mye dårlig språk, det var lagt dublettinfo i infoboksen, det var lagt inn ting uten referanse som det ikke var klart hva var. Det var blitt noe forvirrende og for mye som måtte stilles tilbake og litt som da var bra måtte forsvinne. Når det gjelder filmens spilletid så er det ikke displayet på en enkelt spiller som gjelder. Det som gjelder er hva som står i referansene. Handlingsreferatet er langt nok nå. Når det gjelder rollelista så skal kanskje ikke hele rulleteksten inn. De vesentligste er med.
-- Så et spørsmål i en redigeringsforklaring, svarer kort her. Referanser er det stedet informasjonen kommer fra. Kjempekjekt om det finnes frem referanser, som avisartikler, omtaler og lignende. Det finnes masse å si om referanser.
-- Kjempelurt å stille spørsmål på denne siden og vise frem hvorfor du mener noe bør endres. Jeg skal forsøke å følge opp, selv om det hender at jeg ikke svarer samme dag som du spør. Artikkelen tåler å utvides, men kjempekjekt om vi starter med kommentarene på denne diskusjonssiden og så skal det nok gå bra etterhvert. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 6. jan. 2018 kl. 20:40 (CET)[svar]