Diskusjon:Ole Valderhaug

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kildehenvisning[rediger kilde]

Hei Ken

Ser du er interessert i WW2. Artikkelen er basert på et omfattende intervju med min farfar i Sumørsposten i 1971. Siden jeg er ny Wikipedia bruker er jeg litt usikker på hvordan det hele skal foregå :-) Om du gir med din epostadresse kan du også få kopi av hele historien. Den er et spennende glimt i historien fra et personlig perspektiv. Jeg prøvde å finne ut hvordan jeg skulle kontakte deg direkte, men fant ikke ut av det Stig Valderhaug 28. jan 2009 kl. 16:27 (CET)

Hvis du går på brukersiden min så skal du finne en knapp i høyre meny hvor du kan sende meg epost. Som kilde setter du feks: (overskift Kilde) Artikkel i Sunnmøreposten (dato 1971) (side). Når det gjelder det bildet så er det faktisk irrelevant med mindre du kan dokumentere at det er dette flyet som han skjøt ned. PS: Man signerer diskusjonsinnlegg med fire tilder (~~~~) eller signaturknappen over redigeringsvinduet. Mvh KEN 28. jan 2009 kl. 16:20 (CET)
Beklager. Finner ingen knapp. Har sett på på din side og diskusjonssiden din Stig Valderhaug 28. jan 2009 kl. 16:26 (CET)
Den skal være der, fikk akkurat en epost via den nå. Du må gå til Bruker:KEN, så i menyen på venstre side (ikke høyre- min feil) under verktøy som heter «E-post til brukeren». KEN 28. jan 2009 kl. 16:34 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ole Valderhaug. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. apr. 2019 kl. 19:27 (CEST)[svar]