Diskusjon:Ole Gunnar Solskjær

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg finner ingen steder at Solskjær har gått til Brøndy. Kan noen bekrefte endringen som er gjort av anonym bruker? Shauni 22. jul 2006 kl.13:11 (UTC)

Ville endret der det står Rio Ferdinand sa nylig og heller skrevet når han sa det, siden det er uklart når nylig er. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.49.144.178 (diskusjon · bidrag) 23. nov. 2008 kl. 21:41 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

Står ingenting om dette på BBC sport i dag noe det garantert hadde gjort om det var sant. TuborgLight 22. jul 2006 kl.13:17 (UTC)

Det stod heller ikke på Soccernet, Vg, manutd.com eller supporterklubben... Shauni 22. jul 2006 kl.13:22 (UTC)

Referanser[rediger kilde]

På norsk wikipedia har det aldri vært krav om at referanser skal settes opp på samme måte som det gjøres på den engelske utgaven, så lenge temaet ikke er kontroverersielt. Ser derfor ikke grunn til at det plutselig skal gjøres på såpass harmløse temaer som Kniksenprisen og ordenen han fikk. Det gjør ofte artiklene rotete. Dersom noen likevel vil ha referansene kan de få de her: [1] [2] Floyd 21. nov 2007 kl. 04:59 (CET)

Uencyclopedisk tekst[rediger kilde]

En fersk bruker la inn en del tekst om Ole Gunnar Solskjær, som ikke helt passer inn i den stilen der Wikipedia skrives. Jeg flytter det derfor hit slik at det som står ikke går tapt, men kan brukes til å utvide artikkelen. Floyd 1. feb 2008 kl. 02:05 (CET)

Ole Gunnar[rediger kilde]

Ole Gunnar har alltid elsket fotball. Liverpool var favorittlaget, både for ham og for mange andre skandinaviske fotballtilhengere, og det han likte aller best, var å score mål! Da han var sju år, begynte han og spille for det lokale laget Clausenengen. Der likte unggutten seg så godt at han ble værende i 15år!

Molde kjøpte ham for 200 000 kroner og med tanke på det Solskjær senere skulle prestere, er dette kanskje tidenes beste kjøp i norsk fotball. Molde mistet den største spilleren de noensinne har hatt, men de tjente til gjengjeld 1,5millioner pund på salget til Manchester United. Inntektene fra salget av Solskjær og andre stjerner, som jo tessem, bidro sterkt til å finansiere det nye anlegget. i tillegg spyttet herrene Røkke og Gjelsten inn betydelige summer.

Comeback-kongen[rediger kilde]

Han har scoret finere mål for manchester united - mål som har skaffet dem mesterligatrofeet, mål som har sendt erkefienden Liverpool ut av FA-cupen og mål som har sikret klubben Premier League-tittelen, som det mot southampton sesongen etter at de vant <<The Treble>>. I tillegg har han scoret 23 landslagsmål for norge. Han blir kalt <<The Baby-Faced Assassin>> - mannen med flere blinkskudd på samvittigheten enn Soprano-familien. <<Snikskyteren med babyansiktet>> er vel det nærmeste vi kommer en norsk oversettelse, og da ole gunnar selv ble spurt om hvorfor han mislikte klengenavnet, svarte han: <<sier ikke det seg selv?>> Tidligere bragder til tross, målet han scoret i Mesterligaen mot Celtic den milde høstkvelden i 2006, er favorittmålet hans. For første gang på tre år scoret han på Old Trafford. Karrieren lå tilsynelatende i grus, men kristiansundern ville det annerledes. Paul Schols snappet en løs pasning fra Gravesen og slo en gjennombruddsball til saha. Celtic-keeperen, Boruc, stoppet skuddet fra saha, men Ole Gunnar var på plass og banket inn returen.

Sagt om Solskjær[rediger kilde]

<<Han var eksemplarisk. En treners drøm. Aldri i opposisjon. En positiv og nøktern gutt.>> ole olsen - trener for ole gunnar som gutte-, junior- og a-lagsspiller i Clausengen.

sakt av ole gunnar: << jeg var ikke bare positiv. Hadde mine tunge stunder! Jeg kunne bli veldig sint, og tålte ikke å tape fotballkamper. Tok det veldig innpå meg, og enkelte ganger gikk jeg litt for langt>>

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ole Gunnar Solskjær. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 19:45 (CEST)[svar]

Manager i Man United!!! Endreeee Arneaasmo (diskusjon) 19. des. 2018 kl. 10:39 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Ole Gunnar Solskjær. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. apr. 2019 kl. 05:03 (CEST)[svar]