Diskusjon:Olavsrosa

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelens navn[rediger kilde]

Denne artikkelen ligger nå på en form av det mer generelle begrepet Olavsrose. Burde artikkelen flyttes til Olavsrosa (kvalitetsmerke) eller Olavsrosa (varemerke)? -Ordensherre 16. des 2009 kl. 19:53 (CET)

Etter hva Jeblad skriver her: «Hvis noen vil skrive om «Norsk kulturarv» i et nasjonalt kulturhistorisk perspektv så er det etter min mening veldig bra, selv om det ikke er helt stuerent. Så lenge en slik artikkel ikke finnes så er etablert praksis at vi ikke bruker parentesform på andre artkler og det er absolutt ikke akseptabelt å innføre pekersider bare for en enkelt artikkel.» så er svaret nei, den skal ligge der den ligger, selv om jeg personlig mener det er bedre at det ligger under Olavsrosa (varemerke) eller Olavsrosa (kvalitetsmerke) med en ev. omdirigering fra Olavsrosa. Hva med å legge den i en parantesform, og en "andre betydninger" fra Olavsrose ? KEN 18. des 2009 kl. 11:50 (CET)
Jeg synes den skal ligge uten parentes. Vidariv 18. des 2009 kl. 12:11 (CET)
For meg er det et eller annet som skurrer med oppslagsordet Olavsrosa. I noen artikler ligger det en forklaring øverst i selve artikkelen, der det henvises til en annen viktig betydning av oppslagsordet (eksempel: Fritt Ord). Kan det tenkes å fungere med en lignende løsning i dette tilfellet? En tekst kunne eksempelvis være:
Olavsrose er også betegnelsen på et symbol i folkekunsten og navn på et heraldisk motiv.
Synspunkter på dette? – -Ordensherre 18. des 2009 kl. 16:38 (CET)

Jeg la det inn som "andre betydninger" i begge artiklene, siden de er så like. KEN 18. des 2009 kl. 18:20 (CET)

Fint! –Ordensherre 18. des 2009 kl. 18:54 (CET)
Toppers! Vidariv 18. des 2009 kl. 19:26 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Olavsrosa. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. jul. 2017 kl. 04:14 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Olavsrosa. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. apr. 2019 kl. 19:02 (CEST)[svar]