Diskusjon:Normal Norge

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artikkelnavn[rediger kilde]

De aller fleste andre organisasjoner er opprettet under fullt navn, bør ikke denne da flyttes til Norsk organisasjon for reform av marihuanalovgivningen? (med evt redirect fra NORMAL? mali 4. apr 2006 kl.12:21 (UTC)

Jeg synes den kan være et unntak; dels er navnet veldig langt og brukes sjelden, og dels er det i dette tilfellet akronymet som ble opprettet først, og så kom navnet. Cnyborg 4. apr 2006 kl.12:30 (UTC)
NORMAL er ikke selv konsekvente på hvordan de skriver navnet sitt ut. Eksempelvis «Norsk Organisasjon for Reform av Marihuanalovgivningen» (Om NORMAL) og «Norsk Organisasjon for Reform av Marihuana Lovgivningen» (vedtektene og Enhetsregisteret). Og ingen av disse følger norsk rettskrivningspraksis. Det er NORMAL som er mest brukt, og dermed det «vanligste oppslagsordet». Alt i alt syns jeg artikkelen bør forbli hetende NORMAL. - Soulkeeper 4. apr 2006 kl.20:15 (UTC)
Bare lurte. mali 4. apr 2006 kl.20:24 (UTC)
No sweat. ;) - Soulkeeper 4. apr 2006 kl.20:36 (UTC)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen NORMAL. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 28. feb. 2022 kl. 10:24 (CET)[svar]