Diskusjon:Norled

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Sidehistorikk[rediger kilde]

For sidehistorikk fra før 2012, se omdirigeringssiden Tide Sjø. M14 1. jan 2012 kl. 10:17 (CET)

Jeg har fjernet det du gjorde, slik at historikken nå er med. Mvh.Aso 1. jan 2012 kl. 10:51 (CET)
Takk for det. Mvh. M14 1. jan 2012 kl. 11:14 (CET)

Avsnitt «Tidslinje» - overlenking av årstall[rediger kilde]

Jeg mener at lenking av årstall i denne lista er helt unødvendig, men ser gjerne andres meninger heller enn å gå hen og fjerne klammeparenteser sånn uten videre. TorSch 18. jan 2012 kl. 12:07 (CET)

Nok et spørsmål[rediger kilde]

Det kan (ifølge et påbegynt arbeid) se ut som om det er fattet et vedtak om å døpe om fartøyer med navn som begynner med «Tide..» til navn som begynner med «Norled..». Jeg må gå ut fra at et slikt vedtak kan dokumenteres, og det er også et spørsmål om disse endringene umiddelbart har trådt i kraft, om det gjelder fra en bestemt dato, eller gjøres fortløpende over tid. Slik det nå står, er det litt tilfeldig, da fartøyene som er beskrevet hos oss, ikke har samme navn i denne artikkelens tabeller som i de respektive skipsomtaler. TorSch 18. jan 2012 kl. 12:17 (CET)

Flåteoversikt[rediger kilde]

Hadde det kanskje vært best å flytte flåteoversikten til en egen oversikt (artikkel). Denne artikkelen begynner å bli litt «tung» og dels rotete, og oversikten gjør er såpass stor at den blir for dominerende her. --TorbjørnS (ʦ) 29. sep. 2014 kl. 17:56 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Norled. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. mar. 2022 kl. 06:01 (CET)[svar]