Diskusjon:Noregs Ungdomslag

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

En ting er at denne artikkelen er skrevet på nynorsk, det har kanskje sin egen sære logikk, men hvorfor er det ikke lenke til nynorsk-wikipedianen? Har ikke nynorsk-Wikipedia en artikkel om Noregs Ungdomslag? --Finn Bjørklid 27. nov 2005 kl.20:50 (UTC)

Ser ut til at jeg kom deg et sekund i forkjøpet angående lenke til nynorsk, og ellers vil jeg tro artikkelen bør omsettes til bokmål. --Asgeir 27. nov 2005 kl.21:04 (UTC)
Han er herved omsett til bokmål, og eg skreiv ei notis på brukarsida til den anonyme skribenten om at nynorsk har sin eigen wikipedia. --KRISTAGAα-ω 27. nov 2005 kl.21:32 (UTC)
Jeg hadde først tenkt å tagge siden med at den var på nynorsk, men ville nød virke uhøflig, siden det var Noregs Ungdomslag, med å peke på det opplagte... :-) --Finn Bjørklid 27. nov 2005 kl.21:34 (UTC)
I forbindelse med vedtagelsen av målkonvensjonen var det en viss stemning for at man fortsatt burde være tolerante når det gjaldt bruk av målformer. Selv om nynorsk ikke lenger er en av våre offisielle målformer så er det ikke nødvendig å håndheve dette på en veldig nidkjær måte. I tilfeller hvor en originalartikkel om et tema som Noregs Ungdomslag er skrevet på nynorsk, er bruken av denne målformen helt uproblematisk. Wolfram 27. nov 2005 kl.21:46 (UTC)