Diskusjon:Nattmann

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg vil vel helst tro at navnet Nattmannsbekken ikke kommer av at bekken ble brukt til deponi. Selv i gamle dager tror jeg nok dette ville være ganske uhørt. Det nattmannen kjørte bort i vognen var dessuten ikke bare avføring. Slik jeg har fått det forklart kunne det også være en del rent husholdningsavfall (ubrukelige gjenstander, matemballasje, m.v.) som folk kastet i utedoen for å kvitte seg med. På gården jeg kommer fra (ved Arendal) var det nemlig et slikt deponi, og jeg er blitt forklart at ren avføring ble tømt i en haug og brukt til gjødning på gården, mens blandet avfall ble tømt et annet sted og gravd over etterhvert (en slags søppelfyllplass).

Jeg vil heller tro at navnet Nattmannsbekken kommer av at det bodde en nattmann ved denne bekken, eller at nattmannen hadde sin kjørerute langs den. --Friman 18. mai 2007 kl. 09:20 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nattmann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 26. aug. 2019 kl. 08:05 (CEST)[svar]