Diskusjon:Nasjonalt informasjonssenter for alternativ behandling

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Tittel på siden er feil. Det skal være NIFAB og ikke Nifab.

Jeg har flyttet siden slik at det nå er Nasjonalt informasjonsenter for alternativ behandling som er artikkelnavn. Det er det riktige navnet. Reinhard Heydt 7. nov 2008 kl. 15:11 (CET)

Kjempefint. Takk for korrigeringene. Ser at du har lagt til at denne siden bør kategorieseres. Den bør vel inn under helse, og et underpunkt informasjon som ikke er der i dag?

Denne artikkelen kan med fordel også inngå i en kategori som kalles Alternativ behandling siden vi omsider har fått et "offisielt", norsk begrep for disse behandlingsformene. 91 7. nov 2008 kl. 19:52 (CET)

Dette må da være en dårlig vits. "En nøytral og kvalitetssikret . . .". På hvilken måte er det nøytralt kvalitetssikret? <br/

Et informasjonssenter skal tilveiebringe informasjon og fakta. Informasjon om alternative behandlingsformer må baseres på vitenskapelig holdbare undersøkelser om behandingsformer og målbare, statistisk signinfikante resultater. Hva har dette såkalte instituttet kunnet fremvise på dette området. Hvis det ikke kan det er det bare et vedlikeholdsinstitutt for overtro og som sådan skadelig for folkehelsen. Wikipedia gjør seg til talsmann for instituttets nøytralitet og kvalitet. det er ikke Wikipedias oppgave.Frode Inge Helland 25. mar 2010 kl. 14:29 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Nasjonalt informasjonssenter for alternativ behandling. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. des. 2017 kl. 21:40 (CET)[svar]