Diskusjon:Narkotika/Arkiv 2010-årene

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Arkiver

Back on track[rediger kilde]

Det begynner å bli en litt mer ordentlig artikkel etterhvert, og adskillelsen fra det medisinske betydningen er (som jeg jo har gitt uttrykk for før) helt nødvendig.

En setning jeg lurer litt på: "Spesielt for Norge er at narkotikalisten kan endres etter administrativt vedtak, listen i Norge er dermed ikke sammenfallende med listene i andre land." Stemmer dette virkelig? Har litt vondt for å tro at alle andre land følger FN-listen slavisk....? - Alenepaagata 10. aug 2010 kl. 15:11 (CEST)

Det som er spesielt for Norge er at direktoratet ikke trenger å søke politisk godkjenning, eller sende ut noen kunngjøring, for å føye til et nytt stoff på lista. Jeg snakket om dette med advokat John Elden for noen tid siden, og han pekte på at du selv er pliktig til å vite om et stoff står på lista eller ikke. Du kan altså sjekke lista før du f. eks. drar til utlandet og kjøper noe du tro er legalt, og kunne straffes hvis det, når du kommer hjem, er oppført på lista. vindheim 10. aug 2010 kl. 17:29 (CEST)
Ja nettopp, det høres jo veldig riktig ut. Men var ikke klar over at det var så særnorsk. Burde kanskje uansett "myke opp" setningen for å ta høyde for at det finnes noen land der ute som har lignende system? (Uansett ville jeg holdt meg til kvota når jeg besøkte utlandet ;-) Alenepaagata 10. aug 2010 kl. 22:34 (CEST)

Lenke til lobby-/interesseforeninger?[rediger kilde]

Hva er gjeldene policy for å lenke til lobby og/eller interesseforeninger?

Jeg regner med dette er en uting som burde begrenses; og i hvert fall markeres tydelig.

Under «Eksterne lenker» er det én lenke som skiller seg ut, og det er en lenke til Norsk Narkotikapolitiforening. Slike organisasjoner burde heller samles i en egen seksjon — eller ennå bedre, en egen side om norsk rus-/narkotikapolitikk.

Hvis det ikke kommer noen innvendinger vil jeg fjerne den i løpet av 2-3 uker.

https://no.wikipedia.org/w/index.php?title=Narkotika_(rusmiddel)&diff=7770421&oldid=7701900

Dette usignerte innlegget ble skrevet av Torkel (diskusjon · bidrag) 8. jan. 2014 kl. 20:08 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Narkotika. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 08:18 (CEST)