Diskusjon:Murmansk

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Anbefalt artikkel Murmansk er en anbefalt artikkel, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt ansett av brukere på Wikipedia som spesielt velskrevet, lesverdig og til inspirasjon for andre artikler.


{{UA-vedlikehold|1=Jeg synes artikkelen er både for kort og lite omfatende til å holde standearen til AA-artkler i dag. [[Bruker:Lillingen|Lillingen]] 29. mai 2008 kl. 15:34 (CEST)}}

Fjerner nedgraderingsønske. Ingen konkrete innvendinger, og jeg er skeptisk til å nedgradere/avgradere artikler bare fordi «kravene til UA er høyere i dag». Mvh MHaugen 6. mar 2009 kl. 08:23 (CET)

Murmanska og Muurman[rediger kilde]

Jeg har inkludert navnet til Murmansk på nordsamisk og skoltesamisk. Har forståelse for at noen kanskje vil ha innvendinger mot dette, i og med at ingen av de to samiske språkene er majoritetsspråk i byen. Viser dog til andre artikler om byer som ligger innenfor det samiske kulturelle området, sånn som Harstad, som også har det samiske navnet inkludert – til tross for at samisk ikke er et majoritetsspråk i byen. Vil også påpeke at den engelske artikkelen om Murmansk både har det nordsamiske og det skoltesamiske navnet inkludert. 79.160.234.48 15. jul 2010 kl. 05:16 (CEST)

Hvorfor ble det nordsamsike og skoltesamiske navnet fjernet? Hvis ingen svarer, så vil jeg putte navnene tilbake i artikkelen.
Fikset. Mvh MHaugen 19. sep 2010 kl. 11:04 (CEST)

"[[Fil:" i infoboks

Denne artikkelen har et (for en anbefalt artikkel) skjemmende "[[Fil:" øverst i infoboksen. Jeg antar dette er en følge av at det brukes kartkoordinater, mens infoboksen forventer et kart i filformat. Er dette noe en malekspert kunne fikse? --Wikijens 19. sep 2010 kl. 11:30 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Murmansk. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. aug. 2017 kl. 06:00 (CEST)