Diskusjon:Mislighold

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en standard beskrivelse av mislighold, som er et juridisk begrep som bør være inntatt i Wikipedia. Denne kan bygges ut med referanser til lovverket som behandler mislighold, som kjøpsloven, forbrukerkjøpsloven mv, samt kontraktsrettslige referanser. Tilsvarende bør gjøres for mangel og forsinkelse. Xeno 2007-08-04T11:27:14

I den forbindelse må du huske på at selv om nowiki er på norsk skal den ikke bare handle om Norge og norske forhold. Rene ordbokdefinisjoner kan legges inn i Wikiordboken. ZorroIII 4. aug 2007 kl. 13:26 (CEST)
Enig i det, men dette er en oppføring som er inntatt i samtlige leksikon i Norge, som har en tilsvarenhet i alle vestlige rettssystem, selv om det ikke er direkte oversettelig. Wikipedia bør ha disse begrepene, siden det er begreper som folk er borte i regelmessig. Begrepene bør også bygges ut (det bør ikke være noe problem, siden det er skreve mangfoldige bøker om dette opp gjennom årene) slik at de blir gode oppføringer. --Xeno 6. aug 2007 kl. 11:12 (CEST)