Diskusjon:Middelalderballade

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

I og med at det ikke finnes noe belegg for at de såkalte «middelalderballadene» faktisk oppsto i middelalderen, ville det ikke da være riktig å endre navn på artikkelen til «ballade» eller «folkelig ballade»? Noruga 5. mar 2007 kl. 09:33 (CET)

Jo, men det finst alt ein artikkel "ballade". Kanskje det beste ville vere å innarbeide det viktigaste frå artikkelen "Middelalderballader" i avsnittet "den nordiske ballade" i Balladeartikkelen og så redusere artikkelen "Middelalderballade" til ei forklaring på kvifor dette omgrepet på 1970-talet vart tatt i bruk om dei visene som til da hadde hatt nesten einerett på namnet "folkeviser". Velle 5. mar 2007
Man kan också möjligen nöja sig med en omdirigeringssida; kanske till artikeln Folkevise? (På senska wikipedia omdirigerar vi för närvarande "Medeltidsballad" till "Ballad".) Jörgen B 5. mar 2007 kl. 22:20 (CET)
Har laget en pekerside: Ballade (pekerside). Jeg foreslår som Velle at de to artiklene slås sammen, de handler begge om middelalderballaden. Ballade bør være en pekerside. Karstein 28. mai 2007 kl. 10:42 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Middelalderballade. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 25. apr. 2019 kl. 20:31 (CEST)[svar]