Diskusjon:Mesterjobb bemanning

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kan noen fortelle meg hvorfor sider som adecco og veidekke ligger på wikipedia, men ren faktainformasjon om mesterjobb bmeanning blir foreslått slettet? spør bruker mesterjobb i et anonymt innlegg

Hovedgrunnen er at Wikipedia ikke er ment å være noen bedriftskatalog hvor alle skal ha rett til å legge inn artikler. Wikipedia er ikke "Gule Sider". At det likevel forekommer firmaer med omtale skyldes at noen av dem har gjort seg fortjent til slik omtale ved å være for eksempel blant de første - eller betydelig nyskapende - eller bare størst. Slik er det med en masse andre oppslagsord også. Vi har rimeligvis omtale av fjellet Glittertind, men ikke av Blåsberget, vi skriver om elven Glomma men ikke Bråtabekken.
I tillegg har Wikipedia en viss skepsis til firmaer som selv skriver artikler for publisering på Wikipedia, da vi dessverre ikke alltid føler at slik omtale "innenfra" er tilstrekkelig objektiv. Din brukeridentifikasjon tyder på en slik "innenfra-artikkel".
TorSch 14. sep 2009 kl. 14:37 (CEST)

Som ansatt i selskapet er jeg godt skikket til å skrive korrekt informasjon om selskapet. Jeg er helt enige i argumentene om nøytralitet og at det ikke er en bedriftskatalog. Vi har derfor forsøkt å gjøre teksten mer nøytral enn det forslaget som opprinnelig ble lagt ut. Når det gjelder hvem som får lov til å bli liggende på sidene deres er jeg nødt til å påpeke at selskapet "veksthuset rekruttering" er et veldig lite selskap, som jeg tviler på har noen unik historie. Det fremgår ivertfall ikke av den meget kortfattede teksten om selskapet. Mesterjobb Bemanning ER derimot en av de største selskapene i Skandinavia som kun spesialiserer seg innen bemanning til bygg og anlegg. Mesterjobb Bemanning var også en av de som var først ute når EØS reglene åpnet for fri flyt av arbeidskraft. Mesterjobb Bemanning har også vært en av de som har engasjert seg når det gjelder sosial dumping og seriøsitet i byggenæringen. Så lenge informasjonen er korrekt og nøytral bør det være like vilkår for alle.

I tillegg står andre brukere fritt til å legge til eller bygge videre på den informasjonen som er lagt ut. Dette er jo noe av poenget med wikipedia. Et sted må en artikkel starte!! Dette usignerte innlegget ble skrevet av mesterjobb (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg har wikifisert format og slikt litt, og lagt lenke til en omtale av bedriften i Altaposten. Det er mulig at noen fortsatt vil hevde at bedriften ikke er «notabel» i henhold til retningslinjene til Wikipedia, men det vil i så fall bli avgjort gjennom en grundig slettediskusjon hvor alle kan komme til orde. Uten at dette er mitt vanlige område på Wikipedia vil jeg tro at artikkelen nå er noe vi vil beholde. Vennlig hilsen Finn Rindahl disk. 14. sep 2009 kl. 16:31 (CEST)

Takk for innspill og bidrag. Hilsen nybegynner:) Dette usignerte innlegget ble skrevet av mesterjobb (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Mye bedre. Godt jobbet, folkens! — the Sidhekin (d) 14. sep 2009 kl. 17:34 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mesterjobb bemanning. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. apr. 2019 kl. 14:15 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Mesterjobb bemanning. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 12. feb. 2022 kl. 03:43 (CET)[svar]