Diskusjon:Marinejegerkommandoen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kan noen fjerne HV016 på listen over spesialstyrker i Norge? Denne avdelingen er nedlagt. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Znuddel (diskusjon · bidrag) 2. jan. 2014 kl. 20:03 (CET) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

Fjernet dem nå. --Chameleon (diskusjon) 2. nov. 2014 kl. 20:09 (CET)[svar]

Snever?[rediger kilde]

Som organisatorisk enhet er denne norsk, men som type enhet er den ikke særnorsk. Svenskenes utgave finnes på Kustjägare (Sverige).

Ja, men artikkelen handler altså om den norske militære enheten og den er ikke den samme som den svenske, de bare ligner, de er av samme type. Skal de to behanldes i samme artikkel må det være en artikkel om en bestemt type enhet, det finnes muligens allerede, sjekk engelsk WP også. Men det trengs faglige kilder som slår fast at dette er enheter av samme type. Vi kan ikke synse om det. --Mvh Erik d.y. 24. nov. 2015 kl. 23:26 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Marinejegerkommandoen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 15. jul. 2018 kl. 05:19 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Marinejegerkommandoen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. sep. 2018 kl. 11:58 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 3 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Marinejegerkommandoen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jan. 2021 kl. 06:23 (CET)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 8 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Marinejegerkommandoen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 25. feb. 2021 kl. 22:19 (CET)[svar]