Diskusjon:Maria budskapsdag

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Formelen som regner ut datoen for Maria Budskapsdag må være feil! Datoen stemmer i alle fall ikke for 2010, da Maria budskapsdag faller på søndag 21. mars.

Feil dato[rediger kilde]

Det ser ut som om formelen ikke tar hensyn til hvordan påsken faller. "Den søndagen som er nærmest 25. mars" kan være Palmesøndag, slik det er i år. Da er Maria Budskapsdag søndagen før. Jeg har dessverre ikke tilstrekkelig kunnskap til å endre formelen.

  • Det ser jo ut til at du har fått det til :) Takk for oppklaringen. leifbk 10. mar 2010 kl. 21:52 (CET)
Jeg har nå laget malen {{Maria Budskapsdag}} som beregner riktig dato. Denne er også lagt inn i artikkelen. Mvh Mollerup 10. mar 2010 kl. 23:35 (CET)

Liten forbokstav[rediger kilde]

Jeg flyttet artikkelen fra Maria Budskapsdag til Maria budskapsdag. Bokmålsordboka, http://www.kirken.no og Almanakk for Norge bruker liten forbokstav i budskapsdag. Iceblock (d) 20. nov 2011 kl. 14:58 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Maria budskapsdag. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 20:20 (CEST)[svar]

Noen spesiell grunn til at Vaffeldagen bare ble fjernet uten videre? Den har (hadde) henvisning og greier https://vaffeldagen.no/. Og en egen underoverskrift på Svensk wikipedia https://sv.wikipedia.org/w/index.php?title=V%C3%A5ffeldagen Er det bare fordi det ikke høres religiøst nok?