Diskusjon:Margaret Beckett

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kategori for britiske utenriksministre?[rediger kilde]

Hadde det vært en ide med en egen kategori for britiske utenriksministre? Oddeivind 19. apr 2007 kl. 21:52 (CEST)

Hjelp:Kategorier sier at en kategori bør ha minst (ca) 10 artikler. Vi har vel ikke 10 britiske utenriksministre enda, men det kommer nok, så det er greit å etablere denne kategorien. Ssu 19. apr 2007 kl. 22:16 (CEST)
Det er ikke noen vits i å opprette kategorien når vi ikke vet hvor lang tid det tar før vi får flere artikler. Vi har en kategori for britiske ministre (som jeg legger den over i), og der er det bare 16 artikler fordelt på alle de mange, mange britiske ministerpostene. Dersom noen begynner å jobbe med å legge inn ministre kan man godt opprette kategorien i forkant, men å risikere at den blir liggende i månedsvis med bare en artikkel er lite hensiktsmessig. Cnyborg 20. apr 2007 kl. 00:45 (CEST)
Oppdaget at det er en kategori for utenriksministre rent generelt, uavhengig av land. La til den. Oddeivind 20. apr 2007 kl. 06:58 (CEST)
Har nå jobbet litt med britiske utenriksministre. Har blant annet laget en liste over Storbritannias utenriksministre. Har påbegynt noe på en del utenriksministre, særlig de som også har vært statsministre. Oddeivind 21. apr 2007 kl. 09:42 (CEST)
Jeg så på listen at det er ganske mange som er på plass; en del av dem har ikke opplysning i artikkelen om at de var utenriksministre (ettersom de har artikkel her pga andre verv). Jeg opprettet derfor Kategori:Britiske utenriksministre.

Bokser med info om utenriksministre[rediger kilde]

Jeg begynte å lage en boks (eller hva det kalles) over utenriksministre, altså som vist under og fikk litt tekniske problemer når jeg kom til Jack Straw. Dersom noen gidder å ordne slike bokser for de andre utenriksministrene, så hadde det vært fint. Som sagt, så har jeg laget en liste over Storbritannias utenriksministre, så der kan man se hvam som har vært utenriksminister når (mulig det også hadde vært lurt om noen leste korrektur, i fall jeg skulle ha skrevet feil noen steder. Det kan fort skje, særlig når det gjelder datolister. Jeg kan kanskje også ha godt surr i navn, da jeg satt lenge oppe i natt (ble litt gira). Jeg bør nok ta en liten pause for å "kjøle ned" hodet... Oddeivind 21. apr 2007 kl. 13:06 (CEST)


Forgjenger:
 Jack Straw 
Storbritannias utenriksminister
(2006–)
Etterfølger:
 -  |}