Diskusjon:MILF/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Arkiv 1

Man I Like Fragging (Counter Strike gaming clan)

Innlegg av Bruker:Eplekake, ikke signert

Beklager at jeg editerte innlegget, men jeg gjorde det bare for å få det mer oversiktlig, og endret ikke innholdet... OPus- (mld, film) 17. okt 2005 kl.13:17 (UTC))
Legg merke til polite form. Det er formen som ble brukt i en klippet versjon av american pie, altså ikke originalen. I originalen bruker de fuck, som også er den opprinnelige betydningen av akronymet. Det er intet problem å legge inn find som en alternativ form, men altså ikke den opprinnelige:) OPus- (mld, film) 17. okt 2005 kl.13:16 (UTC)

Nøyaktighet[rediger kilde]

(Flyttet fra artikkelen)

Det under er fullstendig feil. "MILF" sikter til mødrene man finner seksuelt tiltrekkende, ikke til de som liker dem. Aner ikke hvordan forrige forfatter har klart å misforstå dette. Dette begrepet kjente jeg fra nettet (sexsider) lenge før "American Pie" kom ut, og begrepet den gang som i dag sikter til (de ofte gifte) mødrene som er objekt for tiltrekningen. Søk på nettet (for eksempel www.milf.com) og man vil se at uttrykket konsekvent brukes slik jeg beskriver. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Storyseeker (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!) 21. aug. 2007 kl. 14:50