Diskusjon:Lysaker stasjon

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Automatbane?[rediger kilde]

Automatbanen er død er jeg redd. Fylkestinget vedtok en trikk.

Fylkestinget[rediger kilde]

Fylkestinget har ikke vedtatt noe som helst, bare bestemt seg for å droppe automatbanen/svevebanen og utrede ulike andre varianter av bybane. Det kan bety trikk, det kan bety en form for lokaltog og det kan bety metro. Dette kan ta årevis å finne ut av, dessverre, og i mellomtiden blir det bussforbindelse mellom Lysaker og Fornebulandet.

Jeg anbefaler å lese om saken på http://www.bytrafikk.no/, hvor det er mye bakgrunnsstoff som kan være nyttig å sette seg inn i før man skriver på wikipedia.

Mvh Etnoerik

Jeg har lest gjennom de fleste rapportene, så takk, det går bra :-) Yosh 22. jul 2007 kl. 14:52 (CEST)
Fint, da regner jeg med at du ordner det? For å presisere: Det er automatbanen som i over ti år har skapt kontroversene du nevner i artikkelen. Fornebutrikken, metroen, bybanen e.l. har ikke skapt kontroverser..ennå (men vil sikkert gjøre det i framtida). Ettersom du skriver i preteritum, så må det være automatbanen du refererer til. Det er forøvrig laget stasjonsområde til fremtidig Fornebuløsning under den nye Lysaker stasjon, det kan du kanskje ta med i teksten? Etnoerik
Har prøvd å gjøre det der. Feel free til å rette på :-) Yosh 22. jul 2007 kl. 15:03 (CEST)


Nais. Jeg regner med at historien om den omfattende godstrafikken til Lysaker i over 100 år, alle industrisporene, ekspedisjonsbygningene osv. kan legges inn? Etnoerik 22. jul 2007 kl. 15:10 (CEST)
Supert. Bare kjør på, du trenger da ikke spør noen om det :-)
Nei, det er greit. Jeg skal slå opp i diverse jernbanebøker, tidsskrifter osv, og få til noe om denne delen av stasjonens historie. På generell basis er jeg bare forundret over valgene som er foretatt når det gjelder å skrive om stasjoner og jernbanehistorie på wikipedia, og usikker på om det er lurt å engasjere meg.

Lysaker er Norges 3. største jernbanestasjon.[rediger kilde]

Da lærte jeg noe nytt.. Ut fra hvilke kriterier rangeres stasjoner? Rimeligvis passasjerer - men bare det? Ikke noe med antall spor, areal, eller noe sånt? --TorSch 5. apr 2008 kl. 07:06 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lysaker stasjon. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 19:24 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lysaker stasjon. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 8. apr. 2019 kl. 07:03 (CEST)[svar]