Diskusjon:Liverpool FC/Arkiv1

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Slått av Man Utd?[rediger kilde]

Jeg tenkte vi kunne pynte opp og gjøre denne artikkelen mye bedre enn den allerede er. Har startet litt allerede, med utvidet spillerstall, trenerstab og litt småting. Ettersom artikkelen om Manchester United har blitt en anbefalt-artikkel må vi jo slå til og ta dem igjen.. Kommer med noen forslag som ramme og ordentlig oppstilling for A-lagsstallen, kanskje lage en artikkel om deres reservelag, eller lage plass for det i denne artikkelen, samt utdype mer på historien. Kom med forslag og rediger gjerne materialet, men nevn eventuelle endringer her først så vi andre er advart på forhånd.. Kælle18 21. feb 2007 kl. 10:20 (CET)

Ja jeg er helt enig med deg. Jeg har gjor en del endringer i historien og sånn men jeg er ingen klpper med rammer og maler og sånt. --Jas 2. mar 2007 kl. 16:39 (CET)
Aldri bra å være slått av MænnJu, siden jeg er forholdsvis ny som bruker av Wikipedia og stor fan av Liverpool FC så kan jeg alltids hjelpe til med litt statistikk-hjelp og legge til Flere Eksterne lenker på etter mitt syn gode profil-sider om Liverpool-spiller og ex-spillere og ev trenere ? --Migrant 15 des 2010 kl. 00:43 (CET)

Rettskrivning[rediger kilde]

Nå har jeg sett meg lei på skrivefeil og rettskrivningsfeil. Derfor har jeg gått igjennom alle underartikler på historiedelen og rettet alle åpenbare feil som jeg har sett. Deriblant mange skrivefeil og kommafeil, som er åpenbart et svakt felt hos mange. Gir samtidig et tips om å skrive det du har planer om å legge inn, først i Word før du evt. legger det ut her på Wikipedia. Det er også et overtall av linker til andre sider i alle underartikler, som burde begrenses ved å bare markeré navn eller titler en gang i en tekst hvis den/de dukker opp flere ganger i teksten. Årstall trenger heller ikke å markeres hele tiden. Hvertfall ikke dersom det ikke har skjedd noe elementært det året. Eksempel: Liverpool er verdens beste klubb, klubben har vunnet Europacupen fem ganger. Liverpool vant Europacupen senest i 2005. I 2006 røk man ut tidlig i konkurransen. (Ettersom det ikke skjedde noe stort i 2006 trenger man ikke nødvendigvis å markere også det årstallet.) Dette usignerte innlegget ble skrevet av Kælle18 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)


feil informasjon[rediger kilde]

Henviser til "Men Houllier greide aldri å lede Liverpool til seier i ligaen eller Europacupen, og fikk sparken i 2004." Dette er feil. Houllier ble innlagt på sykehuset med hjerteproblemer og var hadde derfor vanskelig for å lede en fotballklubb.

Stiftelse-dato ?[rediger kilde]

Hva blir egentlig riktig dato for stiftelse ifølge denne referanse-lenkede engelske IW-artikkelen ? 15. mars eller 3. juni begge i 1892 selvfølgelig. Men hva bør stå og eventuelt på hvilken måte, mener det trengs en utdypning her. Mvh --Migrant (diskusjon) 6. jun 2012 kl. 12:38 (CEST)

Kjente supportere[rediger kilde]

Jeg foreslår at listene over kjente supportere slettes, da de både er referanseløse og ikke oppgir noe kriterium for inklusjon. - 4ing (diskusjon) 4. mai 2015 kl. 12:43 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liverpool FC. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2017 kl. 16:02 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liverpool FC. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 12:51 (CEST)[svar]