Diskusjon:Liv Thorsen

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi


Forveksling[rediger kilde]

Det står at Liv Thorsen ofte blir forvekslet med en annen. Men er det Liv Thorsen i denne artikkelen som er mor til Guri Schanke? Vet i alle fall at jeg leste i avisen i forbindelse med Eurovision Song Contest 2007 at Schanke hadde med seg sin mor Liv Thorsen og flere andre i familien. Kronny 6. des 2009 kl. 17:23 (CET)

I følge VG fra 1996 er det teaterinstruktør Liv Borg Thorsen som er hennes mor. I artikkelsens overskrift og brødtekst står det følgende: GURIS MAMMA UTSKJELT AV KRITIKERNE - En elendig historieforteller med en pinlig dårlig historie? I går var Liv Borg Thorsen Norges mest slaktede teaterkunstner. Hun har skrevet og regissert «Albertine» hvor datteren Guri har hovedrollen.Ezzex 6. des 2009 kl. 17:52 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liv Thorsen. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 12:45 (CEST)[svar]

Dødsfall[rediger kilde]

Nå som Dødsfall er bekreftet, er det ikke noe i veien for å fjerne beskyttelsen før den utløper senere i dag. @Havets kongefisk:. Kronny (diskusjon) 3. jan. 2022 kl. 15:17 (CET)[svar]

Har opphevet beskyttelsen. --Havets kongefisk (diskusjon) 3. jan. 2022 kl. 15:26 (CET)[svar]