Diskusjon:Liste over valg i Norge

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hva er tanken bak denne siden?

Slik som det er nå inneholder den akkurat det samme som navigasjonsboksen og litt tekst fra Valg i Norge, hva skal denne siden dekke som ikke Valg i Norge dekker/bør dekke?

Når det gjelder kirkevalg mener jeg disse ikke bør stå i en slik liste siden det ikke er et valg til et forvaltnings/politisk organ, men ett religiøst organ. Tas disse med er det en lang rekke andre valg som også bør/kan være med. Mvh Røed (d) 2. jan 2013 kl. 20:33 (CET)

Slik jeg ser det er en slik liste en mulighet til å gi en oversikt som er mer intuitiv å søke opp for å finne valgene gjennomført i Norge heller enn å se i navigasjonsboksen. Forstår grunnlaget for spørsmålet ditt, og jeg har vel kanskje ikke noe særlig bedre svar enn det. Går kanskje an å ta den vekk igjen, men jeg vet i hvert fall med meg selv at jeg får mer oversikt gjennom en slik liste enn ved navigasjonsboksene. De er imidlertid selvsagt også fine å ha på hver enkelt artikkel om valgene. Jeg ser for meg at de som vil ha tak i informasjon om valgene i Norges historie vil søke på noe slikt som "valg i Norge", "liste over valg i Norge", "liste over Norges valg" eller bare "Norges valg" og da er det vel fint å komme til noe som minner om en oversikt heller enn bare siden om valg generelt.
Vedrørende kirkevalgene kan jeg være enig med deg. De er i utgangspunktet tatt med fordi de på sin måte er "nasjonale" og har et omfang som gjelder mange, men enig i at det ikke er politiske organ (i hvert fall ikke hovedsaklig) og at de derfor kan utelukkes. – Kristian Vangen (d) 3. jan 2013 kl. 01:20 (CET)