Diskusjon:Liste over store byer i Nederland

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kanskje tittel burde være "Liste over store byer i Nederland"? Litt varierende hva som brukes på nl/en/sv, men originalen (nl) bruker "grote" (store).

--Simenro 22. aug 2010 kl. 14:30 (CEST)

Ble ikke konklusjonen av Wikipedia:Sletting/Liste over byer i Nederland at man skulle beholde tittelen uten «store»? --Wikijens 19. des 2010 kl. 13:05 (CET)
Såvidt jeg skjønner, gjaldt vel det sletting av den gamle siden. Jeg ønsket å presisere tittelen, og fulgte "oppskriften" på Hjelp:Flytte en side hvor det ikke står noe om at en slik flytt skal "godkjennes". Som en logisk konsekvens foreslo jeg da å slette siden med den gamle tittelen (den er ikke linket til fra noe sted). Hvis det er slik at tittelendringer også skal "godkjennes" så er det greit for meg, men da burde vel stå noe om det på Hjelp-siden.--Simenro 28. des 2010 kl. 21:29 (CET)
Hei, tittelendringer behøver ikke godkjennes, så vidt jeg vet, og jeg har heller ingen sterk formening om hvilken av de to alternativene som er å foretrekke, men bare stusset over at konklusjonen av slettediskusjonen ikke så ut til å bli satt ut i praksis. --Wikijens 28. des 2010 kl. 21:36 (CET)
Tja... den gamle siden er ikke slettet, og slette-markeringen er fjernet, så sånn sett er det satt ut i praksis. Men siden peker fortsatt til siden med den nye tittelen. Egentlig er det kanskje prosessen "hvordan endre tittel på en side" som er forvirrende/inkonsekvent her: Man kan altså endre en tittel (dvs flytte en side) uten godkjenning, men man kan ikke slette den gamle siden (som da kun redirigerer til den nye) uten godkjenning selv om man har ryddet opp etter seg (endret alle linker til å bruke den nye siden). Burde ikke slik sletting være tillatt uten godkjenning - man sletter jo ikke noe innhold? Hvis dette ikke skal være lov, burde det vel heller ikke være lov å endre tittel uten diskusjon/godkjenning? NB - svar gjerne i slette-diskusjonen så har vi det på ett sted :) --Simenro 28. des 2010 kl. 22:13 (CET)
Jeg tror man, når man flytter, kan fjerne en hake for "etterlat en omdirigering" e.l. --Wikijens 31. des 2010 kl. 11:16 (CET)