Diskusjon:Liste over kirker i Østfold

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

En del kirker/kapell/menighetssentre har uklare navn. En jeg ikke er sikker på er den som kaltes Hafslund kapell, Hafslund kirke meldes flere ganger, blant annet på http://www.visitsarpsborg.no/?CatID=1176 . Har undersøkt (og undersøker) for så vidt mulig det som er angitt, men lokalkunnskap er nødvendig da basislisten ikke er god. Noorse 27. feb 2007 kl. 04:12 (CET) P.S. Regner med at mange kirker utenfor den norske kirken mangler, men har ikke gått nærmere inn på dette.

Kirker utenfor den norske kirke har som oftest ikke på samme måte et kirkebygg som er av arkitektonisk interesse. De er derfor katalogisert som menigheter Kategori:Menigheter. I kirkeartiklene er det først og fremst blitt fokusert på selve bygningen og dens historie. --Nina 27. feb 2007 kl. 08:44 (CET)

Hovin kirke[rediger kilde]

Når jeg klikker på Hovin kirke, Østfold, får jeg opp Hovin kirke i Ullensaker. Mvh Kari Thingvold 14.08.2007

Bilder av kirker[rediger kilde]

Jeg har satt meg fore å få tatt bilder av (om ikke alle, så i alle fall de FLESTE) kirkene i ØSTFOLD samt FOLLO-regionen av Akershus. Mitt mål omfatter derfor alt område øst for Oslofjorden, sør for Oslo og Enebakk. Har allerede fotografert ca 20 kirker, og vil om noen uker laste opp bilder forutsatt at jeg får en VEILEDER for hvordan jeg skal kategorisere og beskrive bildene, forsyne dem med byline-credits, og om bildene skal plasseres i billedgallerier etc. etc.

Hovedproblemet mitt er (foruten manglende erfaring med bilder på Commons) at jeg IKKE har god tilgang til PC, må låne tid her og der, biblioteker, slektninger etc.

Hvis noen vil ta på seg veiledningsoppgaven, så kontakt meg her, eller på min diskusjonsside.

TorSch 15. mai 2008 kl. 14:18 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Liste over kirker i Østfold. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. sep. 2019 kl. 20:26 (CEST)[svar]