Diskusjon:Liste over USAs presidenter

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gode lister og portaler Liste over USAs presidenter er en av Wikipedias Gode lister og portaler, noe som betyr at den har gått gjennom en prosess og blitt verifisert som noe av det beste Wikipedia kan by på.


Wikipedia Liste over USAs presidenter har vært utvalgt artikkel og var på Wikipedias forside uke 45, 2008.

Om artikkelens navn[rediger kilde]

Den forrige titlen var å foretrekke, "amerikanske presidenter" er jo villedende siden det bare er snakk om USAs (og ikke Chiles og Canadas) presidenter. At artiklen om selve landet ligger under Amerikas forente stater betyr ikke at vi ikke kan bruke forkortelsen USA andre steder. Alternativet til USAs presidenter burde ellers vært Liste over Amerikas forente staters presidenter. Wolfram 4. sep 2004 kl.14:21 (UTC)

Jeg flyttet til adjektivet pga. titler som Liste over norske regenter. Jeg var usikker på om det ikke ble for tvetydig, men tenkte at de fleste sannsynligvis ville forstå at dette gjaldt presidenter fra USA, og ikke alle presidenter i alle de amerikanske statene. Dessuten så jeg at vi hadde en Kategori:Amerikanere, som inkluderer personer fra USA. Likevel må du gjerne flytte siden igjen hvis du er uenig, men jeg vil i hvert fall foretrekke Liste over USAs presidenter foran USAs presidenter om du flytter den. For øvrig er jeg enig i at vi ikke trenger å bytte ut alle "USA" med "Amerikas forente stater", kun fordi hovedsiden ligger under Amerikas forente stater. Einar Myre 4. sep 2004 kl.14:55 (UTC)
Noen laget en Liste over USAs presidenter, så jeg gjorde Liste over amerikanske presidenter til en omdirigeringsside, så bør det i hvert fall ikke bli noen misforståelser. Einar Myre 11. okt 2004 kl.21:49 (UTC)

<Fargene symboliserer partiet de tilhørte. Mon det. Demokratene er blå og republikanerne er røde, ikke hhv grønne og røde (rosa?)

For det første daterer og signerer man sine innlegg her. For det annet: I 1980 ble republikanerne representert på valgnatten som blå, og demokratene som røde - i 1984 ble de representert med rødt for republikanerne, og blått for demokratene... Hovedpoenget er ikke hvilke farver de bruker nå for tiden (hvilken farve bruker forresten Føderalistpartiet nå for tiden ?), men at innenfor tabellen presenteres hvert parti med en egen, separat farve.
Signert: Autokefal Dialytiker (diskusjon) 1. apr. 2016 kl. 22:52 (CEST)[svar]

«a b c d e»? Hvem er det? Fotballfan8098 (diskusjon) 5. apr. 2018 kl. 12:18 (CEST)[svar]