Diskusjon:Larvik kirke

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg har flyttet bildene bort fra venstremargen slik at teksten ikke kommer i klemme. Slik siden var satt opp, ender teksten som en smal spalte, skvist inn mellom bilder og infoboks. Detaljfotografiene ble heller ikke støttet av teksten der de lå. Noorse 14. mar 2009 kl. 11:48 (CET)

Og da er vi tilbake til situasjonen som artikkelen hadde før jeg utvidet den 8. mars etter tyveriet. :-) Dette viser hvor vanskelig det er å utnytte gode bilder i en artikkel som har infoboks nedetter hele høyresiden, hvor vi helst liker å ha bildene. Bilder bør stå i nærheten av den teksten som omtaler bildene. Når artikkelen har et bilde av altertavla og teksten forteller om det, så bør bildet være like i nærheten og gi leseren mulighet til å se den uten å måtte scrolle. I den prosessen som har gått siste uke er de to bildene av altertavla for øvrig fjernet av Nina, og etter Noorses siste edit, hvor bildene som var igjen i artikkelen ble lagt nederst, tok de heller ikke med. Bør man da fjerne teksten som beskriver altertavla også? Men det er bra at bildet som ble stjålet nå står i umiddelbar sammenheng med avsnittet om tyveriet.
Jeg ville fjernet infoboksen og lagt bildene på høyre side etter hvert som teksten omtalte det som bildet viser. Harald Haugland 14. mar 2009 kl. 12:58 (CET)

Recentism[rediger kilde]

Denne artikkelen har, forstålig nok, blitt offer for denne lidelsen. Tyveriet var en enkelt hendelse som gikk over noen dager i kirkens mangehundreårige historie, men denne relativt lille hendelsen har stor plass slik artikkelen en nå. Jeg tror ikke det er en løsning med egen sak om tyveriet, men lurer på om vi kan kutte ned det som står om dette? MVH 3s 14. mar 2009 kl. 13:09 (CET)

Må stikke nå, men jeg foreslår at teksten som omhandler maleriet som jeg hentet fra Kunsthistorie.com under inventar og omtale av tyveriet som lå her tilpasses hverandre. Nina 14. mar 2009 kl. 13:59 (CET)
Om ikke egen artikkel for tyvereiet, kanskje en egen artikkel om maleriet kunne gjort seg? 4ing 16. mar 2009 kl. 13:29 (CET)
Maleriet er i kirken og bør være i artikkelen om den. Det er heller ikke så mye mer å skrive om det som det finnes kilder på. Nina 18. mar 2009 kl. 23:40 (CET)