Diskusjon:Lars Myraune

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Lenkesamling[rediger kilde]

Denne artikkelen har påfallende mange lenker; selv en såpass åpenbar opplysning som at «han/H vant kommunevalget i 2007» er forsynt med hele 4 referanser, og tre referanser på at han tilhører «bunadshøyre». Lenker skal/bør ikke brukes for å lage en samling av interessant presseomtale, med bare for å verifisere opplysninger som det kan være tvil om. Det kan virke som om artikkelen er utbygd av noen som står ham nær politisk?

Dessuten er det et par forbedringspunkt i artikkelen. At han er «Frostas første innvalgte stortingsrepresentant siden 1921» fremstår som en spissfindighet som skaper inntrykk av at Anna Ceselie Brustad Moe ikke var «innvalgt» da hun møtte fast 2008-09. Det bør fjernes eller presiseres. Til gjengjeld kunne jeg godt tenke meg en forklarende setning om hvorfor han fikk Storhertug Gediminas av Litauens orden; det må ha vært mens han var på en:Allied Air Forces Central Europe og var kanskje automatisk i kraft av rang ved en formell anledning? Mvh MHaugen 11. nov 2010 kl. 14:59 (CET)

Jeg brukte nok såpass mange referanser for å kunne dokumentere alle påstandene i setningen, men jeg skal se igjennom dem for å se om noen kan fjernes. En påstand som at han tilhører «bunads-Høyre» må, etter min mening, forsynes med flere enn én referanse, ettersom det ikke nødvendigvis er åpenbart eller veldig lett dokumenterbart. Jeg presiserte det med Frostas stortingsrepresentant. Jeg mener å huske fra en samtale jeg hadde med ham at han ble tildelt den litauiske ordenen (i tillegg til en latvisk orden?) for sitt arbeid i Baltikum gjennom NATO; han var med på å bygge opp forsvaret i landene der etter Sovjetunionens fall, om jeg ikke husker feil. Jeg vil dog ikke skrive det før jeg har sikker informasjon om det, gjerne gjennom en håndfast referanse. Erik F 14. nov 2010 kl. 13:49 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 8 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lars Myraune. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. aug. 2017 kl. 06:22 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Lars Myraune. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 3. jul. 2019 kl. 07:40 (CEST)[svar]